Handbol-Pequín 2008

22.08.2008 18:17

Els Jocs d'en Víctor Tomás (VI)

Víctor Tomás està decebut. L’equip espanyol d’handbol s’ha quedat a una passa de la final en perdre per 30 a 36 contra Islàndia i haurà de lluitar pel bronze diumenge contra Croàcia. Aquestes són les sensacions del debutant blaugrana als Jocs.

“Estem molt tocats. Era l’oportunitat de la nostra vida, i tinc la sensació que hem perdut una oportunitat. En el partit hem estat malament en atac i en defensa. Ha estat un partit horrible , un dia en què tot ha sortit malament.

És un moment dur per a tot l’equip. Estar a la final ha de ser una bona sensació. Els companys de l’equip que fa més temps que juguen, com ara Barrufet, ens intenten animar a tots. L’entrenador també està molt tocat, però ja vol pensar en el partit de diumenge contra Croàcia.

Jo físicament em trobo molt bé. He jugat molt poc perquè l’entrenador no em té confiança, i per això, tot i estar físicament millor que els que han jugat més, no crec que jugui la semifinal contra Croàcia.

L’equip croat també deu estar molt tocat, i físicament també està en una situació semblant a la nostra. Crec que afrontem la final de consolació en igualtat de condicions, serà un partit en què pot passar qualsevol cosa. Guanyarà qui es refaci abans de la derrota d’avui.

La meva família està aquí des del dia 14. Jo afronto el partit de diumenge amb totes les ganes del món, i la família m’ajuda a portar millor tot el que m’està passant.

L’ambient a la Vila Olímpica és diferent, perquè ja no hi ha tanta gent concentrada, i aquesta gent pot sortir. En canvi, els que competim seguim concentrats. No ens han deixat mostrar el dol ni fer un minut de silenci per la tragèdia de l’aeroport de Barajas. A mi personalment m’hauria agradat fer un minut de silenci, crec que en un partit això hauria estat molt significatiu.”