FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol - Pequín 2008

20.08.2008 17:07

Els Jocs d’en Víctor Tomás (V)

www.fcbarcelona.cat


Víctor Tomás està content, i no és per menys. Espanya s'ha classificat per a les semifinals dels Jocs i lluitarà per les medalles a Pequín a partir de divendres que ve. Així ho està vivint el blaugrana:


“Per fi estem a semifinals . Ha estat complicat arribar fins aquí però per fi ho hem aconseguit. Davant Corea no ha estat fàcil. Fins al minut deu de la segona part no hem començat a marcar les distàncies. Crec que Barru ha estat crucial sota els pals.

Veig bé els meus companys. També he de dir que hi ha molts jugadors, com Albert (Rocas) o Juanín, que estan jugant moltíssims minuts i això suposa una gran càrrega física, però ells l'estan aguantant bé i ho estan fent fenomenal.

Després d'un dia com el d'avui, ara toca descansar. D'aquí a poc aniré a sopar. A la Vila Olímpica la veritat és que hi ha menjar de tots els tipus: mediterrani, asiàtic, etc. Fa molts dies que mengem aquí i, sincerament, estic una mica cansat del menjar de la Vila. Alguns dies que ens han deixat lliures per anar a sopar he aprofitat per provar més a fons el menjar d'aquí i no és com la gent el pinta des de l'estranger. Està molt bo.

A més de sopar, en els nostres moments d'oci a vegades podem veure altres esports. Jo la veritat és que només vaig veure el primer partit de bàsquet d'Espanya i una tarda vaig estar a l'estadi veient atletisme. Això és l'únic que he pogut veure d'altres especialitats.”

Víctor Tomás

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana