FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

26.02.2009 00:44

Pascual: “Tinc un bon regust de boca”

Verònica Díez


Xavi Pascual assegura que la victòria del seu equip davant el CAI l’ha deixat un bon regust de boca. “El canvi d'actitud a la segona part ha estat brutal, la gent s'ha posat en el partit i és per això que tinc un bon regust de boca” ha afirmat.


Xavi Pascual ha parlat amb Barça TV i lloc web del club (www.fcbarcelona.cat) per explicar com ha vist al seu equip davant el conjunt de Saragossa. Kasper Hvidt, un dels protagonistes d'aquest partit també ha comentat les seves primeres impressions després d'aquesta gran remuntada .

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

“Ens hem posat nosaltres mateixos en una situació molt complicada i al final per sort ho hem pogut solucionar.”

“Estem jugant a ratxes, no acabem de consolidar el joc durant tot el partit, això és un treball difícil d'aconseguir també. Ara hem de reintentar aconseguir el nivell òptim perquè crec que hem demostrat que podem jugar molt bé.”

“No hem sortit posats a la pista i vam creure que el partit el guanyaríem fàcilment. Per això, no vam estar a l'alçada d'un partit d'Asobal. És cert que a la segona part hi ha hagut un canvi d'actitud brutal i la gent s'ha posat en el partit i és per això que tinc un bon regust de boca.”

“Hem intentat fer tot el possible per guanyar el partit, un partit que estava perdut a la mitja part. Kasper ha estat sensacional, Iker ha fet deu minuts fenomenals mostrant caràcter, Laszlo s'ha implicat al màxim, Cristian en moments complicats ha estat capaç de marcar tres gols seguits des de l'extrem. Però destacar a un sol jugador seria injust.”

“Avui m'agafaré el dia de descans i canviaré el xip demà i ja pensaré en Ciudad Real. El partit d'avui ha estat molt intens i el públic ens ha ajudat molt.”
Pascual: “Tinc un bon regust de boca”
Kasper Hvidt (Jugador FC Barcelona Borges)
“La remuntada ha estat molt positiva, però a la primera part ho vam fer molt malament i per guanyar la Lliga hem de fer les coses molt millor. Les ganes de recuperar allò perdut ens va fer perdre el cap en aquests moments i ens va passar factura.”

“Cal estar molt content amb el resultat però també hem de preocupar-nos per com han anat les coses durant els 60 minuts.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana