25.02.2009 21:40

Remuntada de valor (34-32)

Verònica Díez

El Barça Borges ha protagonitzat contra el CAI la remuntada de la temporada. Després de marxar al descans amb un 14 a 21, els blaugranes han lluitat fins a capgirar el marcador. Una barreja d'actitud i valor que deixa els dos punts a Barcelona.

Dues parts de 30 minuts i dos FC Barcelona completament diferents.
Si a la primera meitat el Barça no trobava la seva identitat a la pista i pecava d'un gran nombre d’errades defensives i de falta d'encert en l'atac, a la segona part els de Barcelona han mostrat la seva millor cara i han anat fent més petit el seu rival, fins a finalitzar guanyant-lo per dos gols de diferència.

Nagy (6), Romero (5) i Kasper Hvidt han estat tres dels jugadors més determinants en els últims minuts de joc.

Sorpresos pel CAI

25-02-09_BOLDSEN_02.jpgLa primera part no ha començat com tots esperaven. Un CAI Aragó ferotge en atac i amb una autèntica muralla davant la seva porteria ha sorprès un Barça Borges en seriosos problemes. La defensa barcelonista no ha estat en el seu millor moment i per si això fos poc, en atac els blaugranes no han tret profit de les seves oportunitats, en gran part per la gran actuació del porter contrari, Pablo Hernández.

Els de Saragossa han anat aconseguint el control del partit a poc a poc. Ja en el minut 8 les diferències eren de quatre gols (2-6). Els blaugranes acabaven d'encaixar un parcial de 0 a 4. Stankovic i Zaky han fet molt mal al conjunt entrenat per Xavi Pascual. Ni el canvi defensiu a 5-1 ha pogut canviar la situació. La màxima diferència del partit s'ha aconseguit a 7 minuts per al descans. Els aragonesos s'han posat vuit gols per damunt, 10 a 18. Al descans s'ha reduït un gol de diferència (14-21).

Canvi radical

25-02-09_NAGY_01.jpgEn el segon període el FC Barcelona Borges s'ha mostrat molt més agressiu en defensa i això ha repercutit en l'atac, que aquesta vegada sí que ha trobat la xarxa. Rubén Garabaya ha donat els primers passos d'una gran remuntada als cinc minuts de començar la segona part. Després d'un estira-i-arronsa en els primers instants, el Barça ha donat l'arrencada final i ha anat acostant-se al seu rival. Kasper Hvidt s'ha unit al seu grup i ho ha parat tot. Laszlo Nagy i Iker Romero han donat l’envestida que necessitava l'equip en atac, que juntament amb els grans canvis defensius (6-0, 5-1, 4-2, 3-3) han revolucionat el partit.

Un CAI Aragó a la desesperada no trobava opcions per sentenciar l'enfrontament. Finalment ha estat un parcial de 4 a 0 en els últims quatre minuts el que ha decantat el triomf del costat blaugrana.

FC BARCELONA BORGES, 34
CAI ARAGÓ, 32

FC Barcelona (14+20): Hvidt, Víctor Tomás (2), Rocas (1), Garabaya (3), Oneto (1), Lozano (3), Ugalde (4), set inicial, Iker Romero (5), Barrufet, Noddesbo (4), Nagy (6), Boldsen (4) i Hansen (1).

CAI Aragó (21+11): Pablo Hernández; Cartón (6), Stankovic (7), Arrhenius (4), Doder (6), Borges (2), Sorrentino (0), set inicial, Mariano Ortega (0), Carlos Rodríguez (2), Zaky (5, 2p), Sorli (0) i Lamadrid (0).

Àrbitres: García Mosquera i Rodríguez Rodríguez.

Parcials: 2-2, 3-6, 6-9, 8-14, 11-18, 14-21: 15-22, 18-24, 22-26, 26-28, 29-32 i 34-32.