FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

16.11.2007 19:23

Cadenas: “Espero que guanyem amb seguretat”

Verónica Díez


El FC Barcelona s'enfrontarà dissabte al Karvina txec. Obtenir la victòria en aquest partit asseguraria als de Cadenas la primera plaça del grup 'A'. El tècnic blaugrana confia en el seu equip i assegura: “Espero que guanyem amb seguretat”.


Els blaugranes estan preparats per disputar el partit que els donaria el pas a la següent fase de la Lliga de Campions com a primers de grup. Amb això, es compliria un dels objectius a curt termini exposats per Cadenas a començaments de temporada. L'entrenador del conjunt blaugrana comenta: “Volem guanyar el partit de la millor manera possible. Així, l'enfrontament contra l‘Ivry seria un pur tràmit”.

En el partit d'anada el Barça va aconseguir un còmode resultat de 20 a 35 . Però el Karvina ha millorat el seu joc, fins al punt de posar contra les cordes un equip com l‘Ivry francès. Malgrat no guanyar el partit (26-27), els txecs van pressionar fins a l'últim moment els francesos.

El partit es podrà seguir en directe a partir de les 16.30 h per Barça TV.

“Som superiors al Karvina”

Manolo Cadenas està convençut que el seu equip és superior al Karvina, però també sap que no serà tan fàcil com la República Txeca. “Allà, l'equip va estar molt encertat, sobretot en el contraatac. Aquí serà més complicat, perquè ells han millorat el seu joc des d'aleshores. Però si ho fem com allà seria perfecte”, ha afirmat el tècnic.

Els txecs, que fins ara no han aconseguit cap punt en la primera fase de la competició europea, arribarà demà al Palau sense opcions d'accedir a la segona fase.

Fent més fàcil la segona fase

Els rivals de la segona fase de la Lliga de Campions serien més assequibles si el Barça aconseguís el lideratge del seu grup. El tècnic blaugrana afirma: “L'important ve més endavant, però ara quedar primers és una obligació. Això sempre ajuda a compondre els pròxims rivals. Ser segons sempre implica jugar amb equips més difícils a la fase següent”.

Cadenas: “Espero que guanyem amb seguretat”
Més oportunitats per als joves
Manolo Cadenas està donant més minuts als jugadors més joves. “Cristian Ugalde va fent-ho millor del que ens esperàvem, tant en defensa com en atac. A Cañellas i a Larholm els queda alguna cosa més, però van a poc a poc. Han d'aprofitar les oportunitats que se'ls estan donant”, explica Cadenas.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana