29.09.2007 11:27

Primera victòria europea (20-35)

Verónica Díez

El FC Barcelona ha aconseguit la seva primera victòria europea a la pista del Karvina. Els blaugranes s'han imposat als txecs per un contundent 20-35. Els dos equips han sortit a la pista amb força, però aviat el Barça ha marcat les diferències.

El Barça de Manolo Cadenas ha sortit airós del seu primer partit europeu. El Karvina ha ofert resistència però els barcelonistes han buscat alternatives i amb el pas dels minuts se n'han anat al marcador. Una bona defensa blaugrana ha obligat els txecs a optar pels llançaments exteriors. Kasper Hvidt (45 min) i Venio (15 min) han deixat al Karvina sense opcions. I és que els porters blaugranes han defensat amb encert la seva porteria.

Igualtat fins al final

Tant el Barça com el Karvina han sortit a la pista a donar-ho tot. Els txecs s'han crescut davant la seva afició en els primers minuts de partit, però els de Cadenas, amb una gran defensa, no han deixat que els locals es posessin per davant al marcador en cap moment. A més, els barcelonistes han aprofitat la seva força ofensiva per anar allunyant-se dels txecs, encara que fins als dos últims minuts no han aconseguit la màxima diferència del partit (11-18). Un descuit de Kasper Hvidt en un llançament directe de falta a càrrec de Sulc ha sentenciat el marcador en 12-28.

Domini blaugrana

QM3D7253.jpgEls blaugranes han portat les regnes del joc al llarg de la segona meitat i han deixat enrera el Karvina, que mica en mica ha anat perdent ritme de joc. Els de Manolo Cadenas han mostrat el seu joc més ofensiu, combinat amb una defensa que no ha deixat als txecs acostar-se a la línia de 6 m. Fins a 16 gols d'avantatge ha aconseguit el conjunt blaugrana en aquesta primera part. Un gran Jesper Noddesbo, màxim golejador del partit amb set dianes, un ràpid Cristian Ugalde i un bon treball d'extrems per part del Barça, ha posat contra les cordes al Karvina.

Cañellas i Ugalde, més minuts

Joan Cañellas i Cristian Ugalde han gaudit de més minuts de joc en el xoc d'aquest dissabte davant el Karvina, tal com va predir el seu entrenador Manolo Cadenas. A més, Ugalde s'ha convertit en un dels golejadors del partit amb 4 gols, i ha servit d'avançat en la defensa 5-1 que el tècnic blaugrana ha decidit fer servir en la segona meitat del partit.

KARVINA, 19
FC BARCELONA, 35

Karvina: Plsek(1), Kuzo(6), Heinz, Marjanovic, Indjic(4), Faith (2), Kornan(1)-set inicial- Mrkva, Bednarik, Kieliba(2), Sulc(2), Mrozek, Petrovsky(1) i Farkasovsky.

FC Barcelona: Kasper Hvidt, Noddesbo (7), Tomás(4), Jerome(5), Ugalde (4), Larholm (1), Rocas(3) – set inicial- Romero(1), Lozano(3), Garabaya(2), Gull i Juanín García(5)

Parcials: (2-2), (4-5), (6-7), (7-10), (10-13), (12-18), (15-21), (17-26), (18-27), (18-30), (19-30), (20-35)

Àrbitres: Krstic i Ljubic