FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.07.2007 19:26

Garabaya i Noddesbo, compromesos

Sònia de Alba


Rubén Garabaya i Jesper Noddesbo ja somriuen vestint la samarreta del Barça d’handbol. Tos dos cobreixen les expectatives esportives i de compromís que demana el club.


El primer equip d’handbol incorpora dos pivots. Entre Garabaya i Noddesbo es repartiran la feina al centre de l’atac i de la defensa . “Són dos jugadors molt complets. Són grans defensors i en atac fan molt bona feina”, assenyala el secretari tècnic de la secció d’handbol, Enric Masip. Tant Garabaya com Noddesbo han firmat per tres temporades “i esperem que en siguin moltes més”, continua Masip. El compromís que tots dos jugadors han demostrat amb el fitxatge per part del Barça és un dels punts cabdals en les contractacions, de la mateixa manera que ja ha passat amb Demetrio Lozano i Kasper Hvidt . “Aquesta és la manera amb què renovem l’equip d’handbol i fem la pinya necessària, clau per aconseguir els èxits esportius i personals”, conclou Joan Laporta, el president del FC Barcelona.

Un altre somni consumat

E6EE7612.JPGRubén Garabaya i el FC Barcelona ja fa temps que han mantingut converses per intentar el que a hores d’ara és una realitat. “Ara comença el somni de tota la meva vida. He crescut veient el Barça de les Copes d’Europa. No m’imaginava que arribaria aquest dia”, s’ha sincerat el pivot nascut a Avilés. “El camí cap al Barça ha estat llarg i tranquil perquè ho volíem fer bé. De mica en mica m’anava fent a la idea. De fet, m’emociona una mica veure la meva pròpia samarreta blaugrana”, reconeix l’exjugador del BM Valladolid. El president Joan Laporta ha afegit un apunt a tall d’exemple: “Recordo una final a Pontevedra en què el Valladolid ens va guanyar i Rubén va fer un partidàs. Des d’aleshores ja vam parlar amb el Jaume Ferrer –directiu responsable de les seccions- que seria bo fitxar-lo”.

Coneixedor del segell Barça

E6EE7623.JPGJesper Noddesbo arriba al Barça procedent del Kolding. El pivot de 26 anys té molt clar per quin equip ha fitxat. “És un gran honor per a mi que el Barça s’hagi interessat per la meva contractació –explica el danès-. He vist i he sentit a parlar d’aquest equip durant tota la meva vida. Quan em vaig assabentar que em volien fitxar va ser molt fàcil. El meu compromís és el de donar-ho tot per guanyar-ho tot, tant a la Champions com a la Lliga Asobal”.

Treball i dedicació màxima

Tant Garabaya com Noddesbo saben que els èxits arriben suant la samarreta. “Prometo treballar tan fort com sigui possible per estar al nivell que se m’exigeix”, ratifica Jesper. Rubén Garabaya assenyala Manolo Cadenas també en aquest aspecte: “Suarem moltíssim i ho passarem malament però també gaudirem del nostre treball. Conec poques persones que visquin amb tanta intensitat l’handbol i alhora que sàpiguen transmetre tanta energia a tots els jugadors”.
Garabaya i Noddesbo, compromesos

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La pròxima setmana serà decisiva
La incorporació d’un extrem dret serà el fitxatge que tanqui el Barça 2007-08. Els pròxims dies seran decisius en aquest sentit. D’altra banda, la baixa definitiva a Igor Vori també es resoldrà abans del pròxim dimarts. L’acord entre Barça i Zagreb ja és una realitat. Només cal que l’equip croat faci efectiu el pagament pel jugador. A tall d’anècdota, el secretari tècnic de la secció, Enric Masip, ha comentat que fins i tot Vori “ja ha fet una petita presentació amb el seu nou club”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana