FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

28.06.2007 19:05

Lozano i Hvidt, al Barça per il·lusió

Sònia de Alba


Demetrio Lozano i Kasper Hvidt són els dos primers jugadors que s’han presentat del nou Barça Cifec de la temporada 2007-2008. Lozano torna a la que ha estat “casa seva” i Hvidt fitxa pel club que “sempre ha somniat”.


Lozano i Hvidt reforcen el primer equip d’handbol. El lateral i el porter són dos jugadors experimentats i de categoria per afegir caràcter guanyador al nou Barça Cifec. Sota la batuta de Manolo Cadenas, els ja blaugranes tenen molt clar que se’ls exigirà molt. Però per això han fitxat pel Barça. “El projecte és molt seriós i interessant. Em va captivar l’esperit que es vol imprimir a la pista. Si pots guanyar de 15 no guanyaràs de 12 gols de diferència. És un estil semblant al que tinc, jo buscava un equip d’aquestes característiques”, afirma Kasper Hvidt. Tots dos, Lozano i Hvidt, tornaran a estar a les ordres de Manolo Cadenas, amb qui ja van compartir vestidor a l’Ademar.

Lozano torna a casa

e6ee7409x1x.jpgEl lateral dretà Demetrio Lozano de 31 anys va formar part del mític Dream Team amb què va aconseguir tres Copes d’Europa. El jugador madrileny va deixar el Barça per jugar a la Bundesliga amb el THW Kiel. Posteriorment va fitxar pel Portland des d’on torna cap a Barcelona. Per ‘Deme’ el retorn és “esperançador”. “Torno a vestir el mateix número, tindré la mateixa taquilla” –explica un emocionat Lozano- “jugar al màxim nivell és important per mi. Però jugar al Barça és alguna cosa més per tot el que comporta. He d’estar molt orgullós pel fet que m’hagin buscat i que confiïn en mi. Per tot plegat, he d’estar a l’alçada”.

Demetrio Lozano ha firmat per quatre temporades més una més que es reserva el club.

Un somni fet realitat

e6ee7396x1x.jpgPer Kasper Hvidt –també de 31 anys- haver fitxat pel Barça és un desig que tenia “des que vaig arribar a Espanya al 1997”. Per Hvidt la Lliga Asobal i la Champions són igual d’importants. “La competició és molt dura. Amb la Champions hi ha molts més partits però hem d’aconseguir el millor per a l’equip”. El porter danès compartirà posició amb dos dels millors jugadors en aquesta posició: David Barrufet i Venio Losert. “No suposa cap conflicte. Es tracta de situar el Barça el més amunt possible” –explica Hvidt-. “Durant una temporada un equip necessita més d’un porter i que tots estiguin a l’alçada”.

L’exporter del Portland ha firmat per tres temporades amb el Barça Cifec.

Bon treball de la secció

En cap dels cinc fitxatges fets fins ara –Garabaya, Gull, Noddesbo i els dos presentats avui- s’ha pagat clàusula de rescissió, fet destacable per Joan Laporta. El president del FC Barcelona ha explicat que això demostra que la feina de despatxos no és “qüestió de sort, sinó que s’estan fent les coses com cal”. “L’encert és de tots”, apunta Enric Masip. El secretari tècnic de la secció d’handbol ha assegurat que garanteixen “il•lusió”. “Volem gent que es comprometi amb el club, que vingui perquè tenen ganes de venir. No poder garantir títols però amb paciència i humilitat a llarg o curt termini els resultats surten”, afegeix Masip, que continua explicant que “la transició i el canvi de cicle es produeix ara que és el moment, ja que ens estàvem adormint. Ara que les coses estaven anant més o menys bé era el moment de donar de fer un pas més”.
Lozano i Hvidt, al Barça per il·lusió
Falta un extrem
El secretari tècnic del Barça Cifec, Enric Masip, ha confirmat que als cinc fitxatges ja confirmats - Rubén Garabaya, Eric Gull i Jesper Noddesbo més Lozano i Hvidt-  només hi falta un extrem per completar l’equip de la pròxima campanya. Hi ha tres candidats en llista per compartir posició amb Víctor Tomàs. “L’equip estarà equilibrat amb dos jugadors per cada demarcació”. Així el Barça Cifec aspirarà a tots els títols amb màximes garanties.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana