FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

01.05.2008 15:15

Tristos i cansats

Meritxell Infante


Han tornat a Barcelona amb el cor trencat després d'haver tingut el títol tan a prop i no haver-lo pogut aconseguir. Cadenas i els seus jugadors tornen amb el cap ben alt però amb la ràbia d’haver perdut l’ocasió de tancar la temporada amb un títol.


L’equip d’handbol ha tornat de Ciudad Real amb el mal regust de perdre un partit i un títol que van tenir durant molts minuts a la butxaca. L’expulsió de Lozano i la lesió de Garabaya els va deixar sense recanvis de refresc a la banqueta i el desgast del primer temps es va pagar a la part final amb una dolorosa derrota (29-24).

Manolo Cadenas

“He de felicitar els jugadors per la determinació, per la sortida que van fer demostrant que volíem guanyar allà, però crec que no arribar amb possibilitats va ser conseqüència del gran desgast que vam tenir i de no poder comptar amb Demetrio per l’expulsió i Garabaya per lesió, dos homes molt importants aquesta temporada.”

“L’equip està tocat perquè fa mal perdre, però tot i que és dur caure, que sigui sempre d’aquesta manera, intentant guanyar fins al final.”

Kasper Hvidt

“Estem tristos però sobretot cansats. Tots vam donar el màxim i no es pot demanar més. Al final del partit, molts jugadors estaven esgotats. El Ciudad Real tenia la possibilitat de canviar jugadors i mantenir l’equilibri. Nosaltres no ho vam poder fer.”

“Sabíem que després de deixar-nos punts pel camí només ens quedava anar a Ciudad Real i guanyar. No ha pogut ser. Fa ràbia, primer la Copa del Rei, que hi vam estar a prop i ens van marcar un gol en el darrer segon, i després, això.”
Tristos i cansats
La lesió de Garabaya
Rubén Garabaya va haver de deixar la pista coix durant la primera part. A priori, el jugador asturià podria tenir un trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta. Divendres se li faran proves mèdiques per determinar l’abast de la lesió.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana