FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

21.02.2008 20:10

Un partit vital

Verònica Díez


El partit d’aquest dissabte davant el Pick Szeged és més que vital per al Barça. Tots els equips del grup estan empatats a punts (2) i una victòria fora de casa és important per consolidar-se al capdavant de la classificació.


Al FC Barcelona només li queden dos partits en pista contrària en aquesta segona fase de la Lliga de Campions. A priori, la pista del Szeged és més assequible que la del Celje, on els de Cadenas ja van guanyar. Per això, és important assegurar-se els dos punts aquest cap de setmana. A més, els barcelonistes ja han perdut un dels dos partits disputats a Europa en aquesta etapa. Una altra derrota tancaria pràcticament les portes de les semifinals als de Cadenas. El tècnic blaugrana ha assegurat: “Després de la derrota contra el Gudme a Dinamarca, aquest partit és vital. Tenim només dos punts, igual que la resta d’equips, i hem de guanyar per situar-nos al capdavant”.

Claus del Pick Szeged

El Pick Szeged és un equip, que malgrat no comptar amb el potencial de la temporada passada, està obtenint bons resultats. “És un equip molt sòlid que està anant pel bon camí, igual que nosaltres. A més de la seva bona defensa 6-0, té un porter que està en el seu millor moment esportiu, Puljezevic. Són molt agressius i competitius i és un d'aquests equips que poden guanyar qualsevol rival”, ha explicat Cadenas.

Seguir en la mateixa línia

QM3D0277.jpgEl conjunt blaugrana espera seguir recollint victòries com les d'aquests últims dies davant el CAI Aragó i el Celje Pivovarna Lasko . L'entrenador barcelonista ha comentat: “Espero que l'equip tingui el mateix desig de fer tan bé les coses com davant els de Saragossa. Quan els esforços són tan seguits és complicat, però hem d'intentar-ho”.

Bon ambient a la pista

La pista del Pick Szeged sempre acull un gran nombre d'espectadors en aquest tipus de partits. A més, el fet de jugar contra el FC Barcelona és molt més atractiu per als hongaresos. “Per a ells, rebre el Barça és un honor i és un d'aquests dies en què val la pena esforçar-se al màxim per aconseguir la victòria”, ha afirmat Manolo Cadenas.
Un partit vital
Mateixa llista de convocats
Per tercer partit consecutiu, Manolo Cadenas ha tornat a confiar en els mateixos jugadors per afrontar aquest enfrontament. Jerome Fernández és el descartat, mentre que Víctor Tomás, David Barrufet i Juanín García són baixa per lesió.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana