Sergio Lozano, cedit al Caja Segovia

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.08.2010 16:47

Sergio Lozano, cedit al Caja Segovia

www.fcbarcelona.cat


El jugador de futbol sala Sergio Lozano jugarà aquesta temporada cedit al Caja Segovia. El passat 27 d’agost, Lozano es va incorporar al FC Barcelona, on ha firmat per quatre temporades. La primera la jugarà en el conjunt castellà.


Un cop tancada la cessió de Lozano, l'exjugador de Reale Cartagena ha estat presentat dilluns per l’equip de la ciutat castellana. Els motius de la cessió els comentava Marc Carmona, tècnic del primer equip de futbol sala, en una entrevista a Barça TV i a la web del club.

Plantilla tancada

Amb el fixatge i cessió de Sergio Lozano, la plantilla del primer equip de futbol sala queda tancada. Dotze seran els jugadors que tindrà Carmona a la seva disposició durant la temporada 2010/11, a més dels jugadors de l’equip filial, que aquesta temporada disputarà la lliga de Divisió de Plata, segona categoria de la LNFS.

L’equip de futbol sala ha incorporat a tres jugadors, que són Wilde, Torras i Àngel Velasco ‘Lin’, i ha tingut les baixes de ‘PC’ i de Jordi Sànchez.
Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Marfil, possible rival a la Copa Catalunya
El Marfil Santa Coloma podria ser el rival del FC Barcelona a la final de la Copa Catalunya. Els colomencs es van imposar per 2-7 al Vilassar de Mar. Per jugar la final, el FC Barcelona haurà de superar el BP Andorra a l’altra semifinal de la competició, que tindrà lloc a Andorra el proper dijous 9 de setembre a les 20.30 h.

El primer equip de futbol sala ja s’ha enfrontat al BP Andorra, en el partit que posava fi a l’stage que els homes de Carmona van realitzar a Encamp. La victòria va caure del costat blaugrana per 4-1.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala