Carmona: “La millor plantilla que he entrenat”

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.08.2010 14:09

Carmona: “La millor plantilla que he entrenat”

www.fcbarcelona.cat


Amb aquesta frase, Marc Carmona, entrenador del FC Barcelona de futbol sala, vol explicar la qualitat de la plantilla blaugrana de la temporada 2010/11. Carmona ho comenta en una entrevista per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.


Després de tres setmanes d’entrenaments, el tècnic del futbol sala parla de com està anant el treball, de les perspectives generades per a la nova temporada, de la qualitat de la plantilla i dels reptes que se li plantegen al futbol sala del Barça.

Com està anant aquest treball de pretemporada?

“Malgrat que siguin un dies durs per als jugadors, ja que arribem a fer tres sessions diàries i posem molta càrrega de treball, la seva predisposició és excel·lent. L’equip està treballant amb molta intensitat i competitivitat. Els jugadors són conscients que és un any important i això es nota a cada entrenament”.

Tothom destaca la incorporació de Wilde, Torras i Lin, però la clau és el seu encaix en un planter consolidat?

2010-08-26_STAGE_FCB_FUTBOL_SALA_ENCAMP_005.jpg“Incorporar tres jugadors de tanta qualitat fa que tothom se centri a parlar d'ells, però sí que és clau el seu encaix amb la resta del grup. Ells ens fan millors en molts aspectes i la seva plena adaptació serà primordial”.

Està content de la plantilla que s’ha fet?

“Molt, és la millor plantilla que he entrenat mai. És una plantilla molt equilibrada, en la qual els jugadors poden fer moltes coses. L’equip tenia un hàbits defensius molt bons, però potser ens mancaven coses en atac i crec que aquest any no ens mancaran. La plantilla és extraordinària”.

Tothom parla del fet que són favorits als títols per a aquesta temporada. Creu que és massa aviat o que s’està generant massa pressió?

“Són coses que no podem controlar. Es intrínsec a la samarreta que portem i s’ha d’assumir amb responsabilitat. Ho acceptem i ho hem de demostrar a la pista”

Creu que la plantilla ja té la saviesa i l’experiència suficient per optar als grans reptes que se li plantegen?

2010-08-26_STAGE_FCB_FUTBOL_SALA_ENCAMP_034.jpg“Sí, jo he vist l’equip, temporada a temporada, superar esculls on havíem caigut en anys anteriors. Cada temporada hem fet passos endavant. Tots tenim al cap els objectius i espero que amb l’experiència dels altres anys i la incorporació dels tres nous, acostumats a jugar partits decisius, farem el darrer pas”.

Ja per acabar, digui’ns un desig per a la nova temporada.

“El meu desig és que no es lesioni ningú. Poder disposar del potencial que té aquesta plantilla en els moments importants de la temporada. És una de les claus de l’èxit”.
Marc Carmona, tècnic del FC Barcelona de futbol sala. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Marc Carmona, tècnic del FC Barcelona de futbol sala. Foto: Àlex Caparrós-FCB
La incorporació de Sergio Lozano
I com valora l’ incorporació de Sergio Lozano?

“Lozano és un dels jugadors joves amb més projecció. Feia temps que el seguíem i finalment hem pogut incorporar-lo. Té un gran potencial i és una aposta de futur per a l’equip”

I el motiu de cedir-lo?

“Nosaltres tenim un planter consolidat amb 12 jugadors. De cara a la seva progressió i per mantenir l’estructura de la plantilla, vàrem considerar que era millor que jugués un any cedit i poder tenir-lo la propera temporada”.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala