FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.12.2009 13:59

Un altre derbi, a Santa Coloma

Meritxell Infante


Si aquest dissabte es disputa el derbi entre Barça i Espanyol, en el cas del futbol sala hi ha un altre derbi. Els de Marc Carmona visiten la pista del Marfil Santa Coloma amb ganes de retrobar-se amb la victòria en un partit ple d’al·licients.


Un dels moments més intensos de la temporada per a l’equip de Marc Carmona és el derbi contra el Marfil Santa Coloma. “Marfil i Barça fa molts anys que juguen junts. Els últims anys, el Barça està una mica per sobre en tots els aspectes. Els hem guanyat les dues últimes Copes Catalunya, segur que Marfil sortirà molt més motivat davant el seu públic”, explica el jugador blaugrana PC.

A més, els de Santa Coloma tenen a l’abast la classificació per a la Copa, per això aquest partit té altres al•licients més enllà de la rivalitat històrica.

Un partit per retrobar-se amb el gol

marfil_barxa2.jpgPel que fa als blaugranes, aquest derbi també té altres motivacions. Després de la derrota a la pista del Cartagena (2-1) , els de Carmona volen deixar enrere els mals resultats amb una victòria de caràcter. Segons PC, a Cartagena van fer un dels millors partits de la temporada i només falta que arribi el gol: “Abans creàvem menys ocasions però teníem un percentatge d’encert molt alt. Hem de treballar els punts en què hem fallat perquè aquest dissabte tinguem més efectivitat en la finalització”.

La coincidència amb el futbol

La coincidència amb el derbi dels de Guardiola ha cridat l’atenció dels de Carmona. “Ho hem estat comentant al vestidor, és la primera vegada que hi coincidim. La zona on hi ha la pista del Marfil és perica. Segur que aniran a animar el Marfil, però esperem que tant nosaltres com el futbol guanyem aquest dissabte”, afirma PC.
Un altre derbi, a Santa Coloma
El precedent
Una bona mostra de la igualtat d’aquests partits és el derbi de la temporada passada a Santa Coloma. Els blaugranes es van imposar per la mínima (0-1) en un partit molt igualat, i això que el Marfil hi arribava com a cuer de la classificació.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana