08.12.2009 19:39

Nuls de cara a gol (2-1)

El Barça ha perdut a Cartagena un partit en què la defensa local i el seu porter, Fabio, han avortat totes les opcions que han tingut els blaugranes. Tot i això, els de Carmona, que han dominat la possessió, han anat a per la victòria fins al final.

El Reale Cartagena continua amb un hermetisme total a la seva pista. I és que els murcians han deixat sense arguments ofensius un Barça que ho ha provat tot i que ha pagat car l’error comès en el primer temps, que ha valgut l’1-0. A partir d’aquest moment, amb el Cartagena encara més tancat i ficat en el seu camp, els de Marc Carmona han continuat assetjant-lo. Però ha estat impossible. El gol de Javi Rodríguez, que ha estat el 2-1, ha arribat de doble penal. De cap més manera s’ha pogut batre el jove Fabio, que també ha estat espectacular a la porteria local.

L’1-0 en l’únic error blaugrana

IMG_1336.jpgEls primers minuts del partit han estat de tempteig. Però sempre el Barça ha dut la iniciativa. Al minut sis de partit, però, un còrner ha acabat suposant el primer gol del matx, obra de Sergio Lozano que ha estat molt hàbil per aprofitar-se de la falta d’entesa entre Javi Rodríguez i Jordi Sánchez en la cobertura del xut i posteriorment superar Paco Sedano.

El gol ha esperonat una mica més els blaugranes que han començat a oferir un ventall amplíssim d’opcions però totes anul•lades per la defensa o pel porter Fabio. El jove jugador del Cartagena ha estat esplèndid i ha sabut treure de polleguera els blaugranes.

No tot està dit

L’1-0 ha estat vàlid durant 36 minuts. I no ha estat per intents dels de Marc Carmona que han mantingut arraconat el Cartagena, que ha celebrat que el Barça no materialitzés totes les ocasions que ha generat.

Jord Sánchez ha fet posar l’ai al cor amb un xut que ha acabat estavellat al pal en començar el segon temps.

A mida que passaven els minuts, han crescut en número les arribades del Barça però la teranyina defensiva del Cartagena ha impossibilitat l’empat.

A falta de cinc minuts per acabar el partit, i amb atac de cinc dels blaugranes, Manoel Messias ha clavat el 2-0.

Però lluny de ser definitiu, el Barça ha continuat lluitant i ha forçat la sisena falta dels locals. Rodríguez, de doble penal, ha posat el 2-1 a falta de 57 segons i cinc dècimes de la conclusió.

Aquest temps s’ha estirat al màxim però no hi ha hagut manera de tornar a batre Fabio. Entre els mil intents dels blaugranes, un pal de Igor a 20 segons d’un final que s’ha enrarit perquè el cronòmetre encara reflectia unes dècimes per jugar i la taula i els àrbitres han decidit la finalització del partit.