FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.08.2009 12:48

Partit per tancar l’estada a Andorra

www.fcbarcelona.cat


El primer equip de futbol sala tornarà a Barcelona després de la disputa d’un nou amistós. En aquest cas, l’estada a Andorra la completaran els homes de Marc Carmona amb un partit contra l’equip local, que milita a Divisió de Plata.


Una setmana més de pretemporada , amb gran càrrega física, tindrà el premi d’un partit. I és que poder treballar en situacions reals sempre és molt més agraït per als jugadors.

A partir de les 17.30 h, el primer equip de futbol sala s’enfrontarà al poliesportiu d’Andorra amb l’equip local. El FC Andorra, conjunt del grup nord de la Divisió de Plata, els servirà d’espàrring en aquesta nova etapa coberta.

Amb tot l’equip a la seva disposició, Carmona buscarà forçar una mica més la màquina quan falten dues setmanes perquè comenci la Lliga.
Partit per tancar l’estada a Andorra
Presentació oficial de l’Andorra
El partit contra el FC Barcelona serà l’acte oficial de presentació de la plantilla de Xavier de la Rosa davant de l’afició. L’equip del Principat (en què juga Sergio Sierra ‘Sepe’, format a les categories inferiors blaugranes) ha disputat fins ara quatre partits de preparació, amb victòries còmodes contra equips inferiors.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana