FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.08.2009 14:41

Afinant la maquinària

Gustau Galvache (Enviat especial)


L’estada a Andorra del Barça està sent una bona eina per afinar la preparació dels homes de Carmona. Tres són les sessions de treball diàries per preparar l’exigent temporada que els espera.


Cursa i gimnàs en primer lloc, entrenament a la pista al matí i entrenament a la pista a la tarda conformen l’atapeïda jornada del FC Barcelona de futbol sala durant aquests dies a la capital andorrana.

Ritme trepidant

2009-08-26_STAGE_FUTBOL_SALA_ANDORRA_003.JPGMalgrat que les càrregues de treball físic són altes durant aquest període de pretemporada, els jugadors del Barça han entrenat aquest matí a un ritme trepidant. Després de la sessió de cura i del treball al gimnàs els blaugranes han treballat a la pista.

Un treball amb màxima intensitat, entrega i dedicació. L’entrenament a la pista s’ha desenvolupat a un alt nivell de joc. Partits de sis minuts on els homes de Carmona han copsat el seu bon estat de forma i a la vegada han demostrat les seves ganes de competir en una temporada que serà ben intensa.

Atents amb els mitjans

Després de la sessió matinal d’entrenament i d'una dutxa reparadora, trobada amb els mitjans de comunicació locals que volien conèixer de primera mà les impressions dels jugadors del primer equip de futbol sala.

2009-08-26_STAGE_FUTBOL_SALA_ANDORRA_009.JPGL’entrenador blaugrana Marc Carmona i el capità, Javi Rodríguez, han comparegut en roda de premsa acompanyats per Manel Blasi, secretari d’Estat del Govern d’Andorra.

Durant aquesta compareixença, Marc Carmona ha explicat que “l’experiència de l’any passat ha de ser un actiu per a nosaltres. Cal mantenir la regularitat demostrada i afinar en els moments clau. Si oferim un espectacle guanyador, la gent continuarà venint al Palau a gaudir del futbol sala.”

Per la seva part, Javi Rodríguez s’ha referit a tota la setmana de treball i que acabarà dissabte jugant contra l’Andorra: “És una setmana en què entrenem molt i és motivant acabar-la jugant. Dóna un toc especial a la pretemporada entrenar i competir.”

En ple estat de forma

2009-08-26_STAGE_FUTBOL_SALA_ANDORRA_001.JPGEls jugadors estant assimilant correctament les càrregues de treball. El bon estat de forma en què els jugadors van arribar a la pretemporada i el treball que estant duent a terme ha fet que cap dels jugadors tingui molèsties importants.

El fet que tots els jugadors estiguin disponibles per entrenar facilita la tasca del cos tècnic i millora l’evolució de l’equip durant aquestes setmanes prèvies a la competició oficial.
Afinant la maquinària
Trencant la rutina
Passeig per Andorra la Vella. Aquesta és l’activitat que l’equip du a terme dimecres a la tarda. Aquest tipus d’activitat serveix per trencar la rutina d’entrenaments durant aquestes estades de molts dies fora de casa.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana