FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.08.2009 17:01

Continua la preparació a Andorra

Verònica Díez


El futbol sala blaugrana ha canviat el Palau per Andorra per continuar amb la preparació. És la segona secció del FC Barcelona que escull terres andorranes per preparar a fons l'inici de temporada.


Després de dues setmanes d'entrenamentsal Palau, l'expedició barcelonista es concentrarà fins diumenge vinent a Andorra. Els blaugranes deixen la ciutat per respirar l'aire pur i la tranquil·litat de les muntanyes andorranes. Les dobles sessions continuaran i el treball físic ocuparà gran part del 'planning' diari.

Fins al moment, l'equip ha jugat dos partits amistosos durant la setmana passada. El primer davant el Benicarló (1-2) i el segon davant el Sala 10 Saragossa (2-1) . Un triomf  i una derrota, respectivament, que van posant a to el conjunt entrenat per Marc Carmona.

Per culminar la setmana, FC Andorra

_CF_6833.JPGPer finalitzar l' ‘stage’, dissabte vinent 29 d'agost, el FC Barcelona s'enfrontarà en un partit amistós al FC Andorra, equip que actualment juga a la Divisió de Plata. Però també ha tingut l'oportunitat de militar entre els clubs de la màxima categoria durant una temporada. Va ser el 2001 i la seva davallada va ser imminent al haver finalitzat la competició domèstica en última posició. Llavors també van coincidir amb el combinat català. A Andorra, el Barça va perdre per 8 a 6. Com a locals, els blaugranes van guanyar per 5 a 2.
Continua la preparació a Andorra
Un vell conegut
El Barça es trobarà a Andorra un vell conegut. Es tracta de Sepe, jugador que es va formar en les categories inferiors del FC Barcelona i que aquesta temporada jugarà amb el FC Andorra.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana