FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.08.2009 13:14

Primer esglaó superat (1-2)

Verònica Díez


El Barça ha guanyat el seu primer partit de pretemporada davant el Benicarló per un gol a dos. Marc Carmona està satisfet amb el treball dut a terme pels seus homes i assegura: “Hem superat el primer esglaó en el camí fins al primer partit oficial.”


Primera prova i primer aprovat. L'equip de futbol sala encara ha d'afrontar dos partits amistosos més. El proper dia 22 serà la Sala 10 Saragossa el rival i ja el 29 el FC Barcelona s'enfrontarà al FC Andorra. Mentrestant, els entrenaments continuaran al Palau.

Triomf en els últims deu segons

Barça i Benicarló van mantenir les espases ben amunt  des del primer minut i fins al final. Màxima igualtat entre ambdues parts durant el primer període, que va acabar en empat a zero. Va ser el conjunt local l'encarregat de marcar el primer gol de la tarda. Vadilló va obrir l'electrònic en el minut sis de la segona part. Després de lluitar molt, va arribar el primer del FC Barcelona. En el minut 14 d'aquest mateix període, Jordi Sánchez va posar el marcador en taules.

El partit va seguir el mateix guió que durant el primer temps, però a deu segons per posar punt final a l'enfrontament, Ari Santos va aprofitar un servei de córner per sentenciar el partit amb Victòria blaugrana.

Un partit típic de pretemporada

Per a l'entrenador blaugrana, el xoc davant el Benicarló va ser un partit típic de pretemporada. Ell mateix l'explica així: “Ha estat un partit típic de pretemporada. Hi ha hagut algunes imprecisions, però cal tenir també en compte que el rival és un molt bon equip i que els jugadors arribaven amb les cames molt cansades.” A més, el tècnic barcelonista exposa: “Encara hem de millorar algunes coses i els dos enfrontaments següents ens serviran per anar millorant diferents aspectes del joc.”
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Debut de Juanito
Dos jugadors de les categories inferiors del FC Barcelona, Juanito i Álex, van començar la pretemporada amb el primer equip. Ambdós jugadors van tenir els seus minuts davant el Benicarló, però va ser Juanito el que va viure una tarda encara més especial, en tractar-se de la primera vegada que jugava en la màxima categoria.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana