FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.07.2009 13:30

Carmona: “És l’inici més difícil”

Meritxell Infante


Després de conèixer el sorteig del calendari per a la temporada 2009/2010, el tècnic Marc Carmona afirma que serà l’inici més difícil des que l’equip juga a Divisió d’Honor. Els blaugranes s’hi enfronten als cinc primers de la temporada anterior.


El sorteig del calendari de la LNFS 2009/2010 va donar un resultat sorprenent per al FC Barcelona. Un cop disputades les sis primeres jornades de competició, els blaugranes s’hauran enfrontat als cinc primers classificats, a part del Barça, a la temporada anterior: Inter Movistar, elPozo, Lobelle, Benicarló i Pinto. “És, sens dubte, l’inici més difícil des que estem a Divisió d’Honor”, afirma el tècnic Marc Carmona. “Les sis primeres jornades seran molt complicades”.

Engrescat amb el repte

QM3D7044.jpgPerò tot i la dificultat de l’arrencada de la competició, Carmona es mostra engrescat amb el repte que suposa el calendari. “M’agrada perquè això significa que hem de començar al màxim, o si no, a la setena jornada ja serem a 8 o 9 punts dels primers”, assegura el tècnic blaugrana. “Des del primer dia d’entrenament haurem d’anar molt forts, però ja havíem planificat una pretemporada intensa”, afegeix.

La primera volta, un partit més fora

Un altre aspecte del calendari que té en compte Marc Carmona és que a més l’equip juga, a la primera volta, vuit jornades fora i set a casa. Això complicarà encara més la classificació per a la Copa, que inclou els set primers classificats de la primera volta de la competició més l’amfitrió.
Carmona: “És l’inici més difícil”
Primera jornada a una pista complicada
Tot i que els rivals més forts arriben a partir de la segona jornada, amb el debut al Palau davant Inter Movistar, Carmona també destaca el primer partit de la temporada. El tècnic blaugrana recorda que “començar a casa del MRA Navarra és fer-ho a una pista complicada”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana