FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.07.2009 17:34

Rivals de nivell per començar la Lliga

www.fcbarcelona.cat


L’equip de futbol sala ja coneix quin serà el calendari de Lliga per a la propera temporada. Els homes de Marc Carmona tindran un inici amb els rivals en principi més complicats. El debut al Palau, a la segona jornada, serà davant l’Inter Movistar.


El debut dels homes de Marc Carmona es produirà a Pamplona els dies 12 o 13 de setembre. Serà la reedició d’un dels clàssics del futbol sala estatal dels darrers anys. MRA Navarra i FC Barcelona s’enfrontaran a la primera jornada de la LNFS, en una de les pistes més complicades de la competició.

Un inici trepidant

PATL8140.JPGDesprés del partit a Pamplona, els blaugranes debutaran a la LNFS 2009/10 al Palau davant l’actual campió d’Europa, l’Inter Movistar, el penúltim cap de setmana de setembre.

El quart classificat de la temporada passada, el Lobelle, rebrà els blaugranes a la seva pista a la tercera jornada de la competició. El ritme trepidant no pararà a les primeres jornades, ja que el següent rival dels blaugranes, a la quarta jornada, serà el Tien 21 Pinto Milenium, botxí del Barça en quarts de final de la temporada passada.

Benicarló i el campió visita el Palau

A la cinquena jornada els blaugranes visitaran la pista del Benicarló, rival també de la pretemporada , i a la sisena jornada l’actual campió de Lliga, ElPozo Múrcia, serà qui tanqui aquest inici trepidant per als homes de Carmona.

Les jornades 7 i 8 seran els dos equips acabats d’ascendir, Zamora i Saragossa, els qui s’enfrontin als blaugranes.

El derbi, quasi per finalitzar

QM3D5734.jpgFC Barcelona i Marfil Santa Coloma, amb l’exblaugrana Rafa Muñoz a les seves files, es veuran les cares a la penúltima jornada de la primera volta i també a la penúltima de la competició.

Primer a Santa Coloma de Gramenet, la primera setmana de desembre, i després al Palau al mes d’abril de l’any que ve.

Clica aquí per conèixer el calendari complet
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Canvi a la direcció de la LNFS
Dins l’assemblea celebrada a Madrid, i abans del sorteig del calendari, s’ha produït el cessament de la Junta Directiva de la LNFS. A partir d’ara, i fins a l’elecció d’una nova Junta Directiva, els designis de La Liga estaran regits per una comissió gestora que tindrà al capdavant José Carnicer, president del Carnicer Torrejón.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana