FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.02.2010 19:54

Carmona: “Hem jugat per guanyar”

www.fcbarcelona.cat


Marc Carmona és conscient que amb l’empat a Madrid s’han “perdut dos punts”, però no retreu res al joc del seu equip. Han treballat bé en defensa i en atac, però ha faltat gol.


“Ha estat el típic partit on tens moltes ocasions, però no estàs encertat.” Resignat, així resumia Marc Carmona el partit jugat a la pista del Pinto ( 2-2 ). Estava content pel joc i per la implicació dels seus jugadors: “Hem generat moltes més oportunutats que ells en atac, i hem defensat bé en el quatre contra quatre, però el nostre encert en els metres finals, en l’últim xut, ha estat dolent.”

Però lògicament, no pot estar content pel resultat: “Hem jugat per guanyar, però hem perdut dos punts. Potser ens hem de treure la precipitació de cara a porteria.”

El més complicat d’entrenar

Durant la setmana, en els entrenaments, es poden entrenar molts aspectes del joc, però un dels més complicats és l’encert de cara a porteria. Així ho explica Marc Carmona: “És un dels aspectes més difícils per concretar en el dia a dia. Pots millorar altres coses del joc, però això és molt complicat, perquè després el jugador es troba sol davant del porter i pot fallar.”
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Dilluns a les 12.00 h, entrenament
L’equip arriba aquesta nit a les 22.50 hores a Barcelona. Demà diumenge farà festa i dilluns ja tornarà a la feina. I és que dimarts hi ha jornada intersetmanal: reben el Benicarló al Palau, el dimarts 2 de març a les 21.00 h.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana