27.02.2010 18:27

Bon partit, mal resultat (2-2)

El FC Barcelona ha fet un bon partit a la pista del Pinto, però la manca d’encert els ha permès només empatar. Un resultat massa curt que els deixa a sis punts de la tercera plaça.

Fins a quatre pilotes al pal han estavellat els jugadors del FC Barcelona. Tres a la primera part, i una a la segona. Això és només una petita mostra de les moltes ocasions clares de les quals han disposat els de Marc Carmona que, avui, com en alguns partits de la primera volta, no han estat encertats en els metres finals.

Empat a zero a la mitja part

El FC Barcelona ha aconseguit superar la primera línia de pressió que han posat els jugadors del Punctum Millenium Pinto. Tot i el domini en la possessió de la pilota i en les ocasions de gol, el resultat a la mitja part ha estat d’empat a zero.

A la represa, el FC Barcelona ha inaugurat el marcador mitjançant Ari Santos. Però només han passat tres minuts quan els madrilenys han tornat a posar el marcador en taules gràcies a una falta. L’ha picat Tomás pel pal de la barrera i la pilota ha acabat al fons de la xarxa.

Últim gol a 19 segons del final

2.jpgLa tònica del partit ha continuat sent la mateixa després de l’empat. Però tot ha canviat quan faltaven un minut i quaranta-sis degons per al final del partit. En una jugada desafortunada per al Barça, el Pinto s’ha posat perillosament per davant. Un dels nous fitxatges de l’equip en aquest mercat d’hivern, Damián, ha picat un xut creuat bastant fluix . El seu xut l’ha aturat el porter Cristian, però en la mateixa inèrcia de tirar-se a terra per agafar la pilota, ha acabat dins la porteria i, per tant, ha regalat aquest gol als madrilenys.

De seguida Marc Carmona ha fet entrar Chico com a porter-jugador, i en aquest temps els blaugranes han disposat de fins a tres bones ocasions de gol. Al final, ha estat Fernandao –que només ha jugat els últims cinc minuts de partit- qui, xutant caient a terra ha firmat l’empat a dos quan quedaven només 19 segons per al final del partit.

El FC Barcelona ha sumat un punt que té gust de poc després del bon joc ofensiu i defensiu desplegat a Madrid, sobretot quant a la classificació, ja que aquest empat els deixa a sis punts de la tercera plaça, el seu principal objectiu.

P. MILLENIUM PINTO, 2
FC BARCELONA, 2

Punctum Millenium Pinto: Álex, Serpa, Chaguinha, Antoñito i Damián –cinc inicial-, Tomás, Zamo, Javi Alonso, Gonzalo, Chino.

FC Barcelona: Cristian, PC, Ari, Chico i Javi Rodríguez –cinc inicial-, Carlos, Igor, Saad, Jordi Sánchez.

Gols: 0-1, Ari, min 24; 1-1, Tomás, min 27; 2-1, Damián, min 38 i 2-2, Fernandao, min 40.

Àrbitres: Contreras Tejedor i Pérez Álvarez.