FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.12.2008 18:01

Opcions de ser caps de sèrie

Cristina Collado / Sònia de Alba


Després d’assegurar-se l’accés matemàtic per participar en la Copa d’Espanya, el Barça Mobicat pot arribar-hi com a cap de sèrie. La tercera plaça que ara ocupa pot conservar-se o, fins i tot, millorar, si venç el Marfil Santa Coloma i ElPozo Múrcia.


A la primera volta de la fase regular a la Divisió d’Honor de futbol sala només li queden dues jornades en joc. El Barça Mobicat té a l’abast assegurar la classificació entre els quatre primers per poder ser cap de sèrie a la Copa d’Espanya.

Després d’obtenir el bitllet cap a Granada, seu del torneig del KO aquesta temporada, amb l’espectacle ofert al Palau contra l’Azkar Lugo ( 6-1 ), els homes de Marc Carmona necessiten 3 punts més per garantir la quarta plaça, com a mínim. A hores d’ara els blaugranes són tercers amb 23 punts.

“No ens podem relaxar, hem de seguir treballant com ho hem fet fins ara per assolir el nostre següent objectiu: ser caps de sèrie”, no s’està de pregonar Saad Assís, l’home que va obrir el marcador al Palau contra els gallecs.

A la pista del Marfil i al Palau contra ElPozo

qm3d0913.jpgEl repte del primer equip de futbol sala és ara aconseguir ser cap de sèrie. La visita a Santa Coloma és el primer esglaó que s’ha de pujar. “Serà un partit molt complicat”, assenyala PC, un altre dels golejadors contra l’Azkar Lugo. El jugador brasiler argumenta per què: “Particularment prefereixo jugar a casa amb ElPozo que no fer-ho a la pista del cuer. El Marfil ha estat capaç de derrotar el Lobelle a domicili aquesta jornada. A més, equips com ElPozo i l’Inter Movistar no han aconseguit guanyar a Santa Coloma.”

Al marge d’aquest avís, PC sap que tant ell com els seus companys estaran molt motivats. “Això és un derbi i la victòria ens asseguraria ser caps de sèrie”, afirma encoratjat el tanca barcelonista.
El darrer partit de la primera volta serà al Palau amb ElPozo Múrcia, actualment el segon classificat, ja que ha perdut contra el Carnicer Torrejón per 7-6 aquesta jornada.

“Per a nosaltres això seria un autèntic regal de Nadal. Si som capaços de vèncer el Marfil i assegurar-nos una plaça entre els quatre primers i, després, lluitar amb ElPozo per la segona plaça seria una cosa sensacional”, fa càbales PC, tot i que de seguida reflexiona i posa els peus a terra: “Hem d’anar pas a pas. I el primer és el Marfil.”
Opcions de ser caps de sèrie
Els equips matemàticament classificats
1.- Inter Movistar 29 p.
2.- ElPozo Múrcia 26 p.
3.- FCB Mobicat 23 p.
4.- Caja Segòvia 22 p.
5.- Benicarló 21 p.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana