13.12.2008 20:55

A la Copa per la porta gran (6-1)

Sònia de Alba / Verònica Díez

El FC Barcelona Mobicat s'ha classificat per a la disputa de la Copa d'Espanya d'aquesta temporada. La victòria al Palau Blaugrana davant l'Azkar Lugo per 6 a 1 dóna la classificació directa als blaugranes per a aquesta competició.

El partit ha començat de cara per al conjunt barcelonista, que només ha tardat quatre minuts a marcar el primer gol de l'enfrontament. A partir d'aquest moment i fins al final del primer temps els blaugranes s'han tornat imparables. Amb un 6 a 0 s'ha arribat al descans. La tranquil·litat ha estat la constant de la segona part, en què només s'ha marcat un gol per part de l'Azkar Lugo (6-1). Cristian, que feia dues jornades que no jugava per lesió, ha tornat a les pistes i, a més, a un alt nivell. En els últims vint minuts el porter madrileny s'ha convertit en el clar protagonista.

Saad dóna el tret de sortida

QM3D0947.jpgEl FC Barcelona Mobicat ha tardat ben poc a obrir el marcador. Després d'intentar-ho diverses vegades, els blaugranes han marcat el primer de la tarda, obra de Saad. El brasiler amb passaport italià ha posat l'electrònic en 1 a 0 gràcies a un llançament creuat des del lateral esquerre. Toni, el porter del Azkar Lugo, s'ha despistat i la pilota ha entrat pel segon pal. Els homes de Marc Carmona ho han seguit intentant. El seu rival no ha estat encertat en defensa i això ha donat lloc a grans ocasions de perill. Fernandao, que ha llançat al pal, i Chico, de cap, han creat les més clares als minuts cinc i sis, respectivament. Fernandinho ha estat l'únic jugador del conjunt gallec que ha pogut fer mal al Barça Mobicat.

Dominen el partit

QM3D0974.jpgAl minut 7 de la primera meitat Jordi Sánchez ha fet el segon gol per al seu equip. Amb un potent llançament des de la banda dreta ha travessat la porteria gallega. Tres minuts després, Fernandao ha deixat la pilota per a Javi Rodríguez, que no ha perdonat i ha deixat el marcador en 3 a 0. La recta final del partit ha estat un autèntic festival blaugrana. Fernandao ha marcat el 4 a 0 com només ell sap. El '6' barcelonista ha fet una mitja volta controlant la pilota amb la seva cama dreta i ha llançat al pal curt. Jordi Sánchez ha fet el seu segon gol quan només quedaven 2 minuts i 46 segons per al final del primer període, i a 38 segons PC ha sentenciat el matx amb el 6 a 0.

Cristian es deixa veure

QM3D0990.jpgEl joc del FC Barcelona Mobicat no ha patit grans canvis al segon temps. Els catalans s'han mantingut ferms, però a mesura que han anat passant els minuts, i amb un avantatge tan clar al marcador, els locals s'han relaxat una mica. Gràcies a això l'Azkar Lugo ha tingut més ocasions de gol. Cristian s'ha convertit en l'autèntic protagonista. El madrileny ha protagonitzat grans aturades. Els de Lugo ja no sabien què fer, però finalment Miguel ha marcat el primer gol per al seu equip al minut 14 del segon temps. Els homes de Marc Carmona han reaccionat llavors i no s'han deixat superar en cap ocasió més. Els últims minuts han estat tranquils, tot i que amb un gran control de la situació per part dels de Barcelona.

FC BARCELONA MOBICAT, 6
AZKAR LUGO, 1

FC Barcelona Mobicat (6+0): Cristian, Chico, Saad (1), Rodríguez (1), Fernandao (1) –cinc inicial–, PC (1), López, Sánchez (2), Igor, Muñoz, Cáceres.

Azkar Lugo (0+1): Toni, Mimi, Orol, Werner, Miguel (1) –cinc inicial–, César, Fernandinho, Adri, Hugo.

Gols: 1-0, Saad (4’); 2-0, Sánchez (8’); 3-0, Rodríguez (11’); 4-0, Fernandao (17’); 5-0, Sánchez (18’); 6-0, PC (20’); 6-1, Miguel (34’).

Àrbitres: Gracia Marín i Munez Carpintero.