FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.12.2008 14:24

Pitxitxi en solitari

Cristina Collado


El Barça Mobicat està en plena forma, i això es nota en cadascun dels seus jugadors. I en un d’ells, especialment. El pivot Fernandao continua imparable de cara a porteria. Ja és Pitxitxi en solitari amb 15 gols.


Dissabte, contra el Manacor ( 5-1 ), Fernandao va aconseguir dos gols més que el col•loquen com a Pitxitxi en solitari de la Divisió d’Honor amb 15 dianes. Tot i aquests números, el pivot blaugrana es mostra molt prudent i modest: “Estic content però no penso gaire perquè encara és molt aviat. Queda molta Lliga i molts partits per davant. Ara només penso en l’equip, i en entrar a la Copa.”

Dues assistències de gol

QM3D1203.jpgMés enllà dels gols, Fernandao també es caracteritza per la seva solidaritat dins la pista. Contra el Manacor, va donar dues assistències de gol, la primera a Javi Rodríguez, i un minut després, a Chico. És un aspecte del qual Fernandao se sent molt orgullós: “Això m’agrada més perquè ajudo els meus companys. M’encanta poder fer una passi de gol. Contra el Manacor vaig tenir dues oportunitats, però en podria haver tingut més. Tot i això, estic molt content amb les dues que vaig tenir, i espero en el pròxim partit tenir-ne més.”

Un final d’any rodó

Tot i que Fernandao treu importància a la seva situació actual, reconeix que acabar l’any amb la classificació per a la Copa i mantenint la posició de Pitxitxi seria tot un èxit. Seria una manera molt bona de tancar un any que no va començar gaire bé, però que podria acabar d’una manera rodona: “Estaria molt bé per compensar la temporada passada. Si parlem de l’any 2008, va ser bastant difícil al principi, però ara, després d’haver jugat el Mundial del Brasil, estic tenint molt èxit. Si acabés així, estaria molt content.”
Pitxitxi en solitari
Els 10 màxims golejadors
Fernandao (FCB) – 15 gols
Fernandinho (Azkar Lugo) – 14 gols
Lukaian (MRA) – 13 gols
Wilde (ElPozo) – 13 gols
Jaison (Carnicer) – 11 gols
Cogorro (Gestesa) – 10 gols
Héctor (Marfil) – 10 gols
Schumache (Inter) – 10 gols
Paulinho (Manacor) – 9 gols
Vinicius (ElPozo) – 9 gols

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana