29.11.2008 20:43

Imparables (5-1)

Anna Segura

El Barça Mobicat ha aconseguit una important victòria per mitjà d'una golejada al Palau que el situa momentàniament tercer a la Lliga, a l’espera del que faci el Caja Segòvia. Els de Carmona s’apropen a les places que donen accés a la Copa.

El Palau Blaugrana ha vist aquest dissabte tota una tarda de gols amb la victòria del Barça Mobicat. Entre tots els espectadors, Manolo Cadenas, entrenador del Barça Borges, que ha gaudit d’aquest triomf.

El Manacor ha estat el primer dels dos equips a donar el primer avís. Ha estat Miguelín, que en els primers minuts del partit ha enviat una pilota al travesser. Aquesta ocasió ha estat un toc d’atenció per a l’equip entrenat per Marc Carmona.

Fernandao obre la llauna

QM3D1161.jpgI al minut 4 ha sortit el màxim golejador de l’equip, Fernandao, per obrir el marcador. Després d’un error del Manacor, Fernandao ha definit un gran llançament col·locat i imparable que el porter Bortolotto no ha pogut aturar.

Retorn d’Igor

Una de les grans notícies del partit contra el Manacor ha estat el retorn a l’equip d’Igor. En el minut 14 el jugador del Barça Mobicat ha trepitjat de nou una pista de futbol sala després de tres mesos lesionat. Recordem que aquesta setmana Igor ha rebut l’alta un cop recuperat de la lesió als adductors de la cama esquerra.

Beto, referència del Manacor

QM3D1289.jpgEl Barça Mobicat ha dominat gran part de la primera part i ha mostrat que és superior tècnicament i físicament, però el Manacor ha tingut les seves oportunitats per marcar. Sobretot gràcies a l’actuació de Beto, una de les referències en atac de l’equip balear. Precisament a dos minuts per al final dels primers vint minuts, Beto ha tingut una clara ocasió per empatar, però Paco Sedano ha fet una gran intervenció amb el cos.

Els pals, preludi dels gols

Després del descans, el Barça Mobicat ha sortit a resoldre el partit a la primera de canvi. Dit i fet. El preludi dels gols ha estat l’ocasió de Javi Rodríguez, que ha tret el porter del Manacor, i la doble oportunitat de Javi Roríguez, primer, i de Saad, després, que ha enviat la pilota al pal. Un minut més tard, al 23, una rematada de Fernandao ha anat a parar al pal de la porteria del Manacor.

3 a 0 en dos minuts

QM3D1223.jpgEn el minut 25 Javi Rodríguez ha marcat el 2 a 0. Després d’una jugada col·lectiva el capità ha rematat a porteria buida. I un minut més tard Chico ha posat el 3 a 0 en el marcador després d’una gran passada de Fernandao.

Tot i controlar el partit, el Manacor no ha abaixat els braços i ha tingut diverses ocasions que ha aturat amb contundència Paco Sedano. Però en el 29 l’equip balear ha retallat distàncies amb una diana de Paulinho.

Fernandao, pitxitxi

QM3D1253.jpgAprofitant la inferioritat numèrica durant dos minuts després de l’expulsió de Gréllo, Beto i del tècnic del Manacor, ‘Pato’ Mena, el Barça ha fet el 4 a 1. I el gol ha arribat de les botes de Fernandao des de fora de l’àrea, al 36. Amb les dues dianes contra el Manacor, Fernandao se situa líder a la llista de màxims golejadors de la Lliga, amb quinze gols.

I Javi Rodríguez ha tancat la golejada fent el segon gol del seu compte particular i el cinquè per al Barça en el minut 39, després de transformar un doble penal.

La fitxa del partit
FC Barcelona Mobicat, 5
Fisiomedia Manacor, 1

FCB Mobicat: Paco Sendano, PC, Javi Rodríguez, Saad, Fernandao –cinc inicial– , J.C. López, Chico, Jordi Sánchez i Rafa Muñoz.

Fisiomedia Manacor: Bortolotto, Gréllo, Miguelín, Oscar Redondo, Beto –cinc inicial– , Fabiano, Glauber, Paulinho, Tirado i Jesús Illán.

Gols: 1-0, Fernandao (min. 4), 2-0, Javi Rodríguez (min. 25), 3-0, Chico (min. 26), 3-1, Paulinho (min. 29), 4-1, Fernandao (min. 36), 5-1, Javi Rodríguez (min. 39).

Àrbitres: Contreras Tejedor i Pérez Álvarez.