FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.11.2008 10:49

Carmona: “L’equip s’està fent gran”

Cristina Collado


Aquesta és la tercera temporada del Barça Mobicat a la Divisió d’Honor. Mica en mica l’equip va formant la seva personalitat. Després de l’última victòria, Marc Carmona es mostrava satisfet perquè: “L’equip s’està fent gran.”


Arribaven justos físicament, amb tres jugadors tocats, i això es va notar sobre la pista. Els va costar fer el seu joc, però van demostrar tenir caràcter, i tot i no fer un bon partit, van guanyar l’MRA Navarra ( 4-2 ). Segons el tècnic del Barça Mobicat, Marc Carmona, aquesta és una mostra de maduresa: “En general no ha estat el nostre millor partit. Ens ha faltat al davant i al darrera. Però l’actitud ha estat molt bona. Ha estat una prova de maduresa, de què l’equip s’està fent gran. L’equip ha estat capaç de guanyar sense estar en el seu millor moment.”

Descartar un rival directe

Aquesta victòria és important per partida doble. Perquè el Barça Mobicat suma tres punts abans de la jornada de descans que farà la pròxima setmana, i a més, perquè s’allunya d’un dels possibles rivals per entrar a la Copa: “Estem contents perquè sabíem que eren tres punts difícils. Ara gairebé descartem un equip en la lluita directe per la Copa”, afirma Carmona.

Recuperar els lesionats

QM3D5871.jpgEl Barça Mobicat va demostrar maduresa, en part, perquè van donar la cara tot i tenir força jugadors tocats. Fernandao, PC i Chico van jugar tot i no estar a tope físicament. El seu entrenador els agraeix l’esforç: “No estan en el seu millor moment. Han entrenat molt poc aquesta setmana, però han jugat i han col·laborat. Hem vist que són jugadors importants. Malgrat no estar bé del tot han donat la cara.”

Donat que la pròxima setmana el Barça Mobicat no juga, el cos tècnic aprofitarà per recuperar aquests jugadors tocats: “Espero que puguem fer un estudi del que necessita cadascú i que el dia de Manacor podem arribar amb tots en la millor condicions”, confia Carmona.
Carmona: “L’equip s’està fent gran”
Chico i la mala sort
Chico va tenir ahir la mala sort de marcar un gol en pròpia porta. Era el què posava l’empat a dos en el marcador. Per sort, el Barça Mobicat va remuntar i l’errada va quedar en un no res. Així ho valorava el tanca brasiler: “Com hem guanyat, s’oblida una mica, però si haguéssim perdut o empatat, ho portaria pitjor. Jo he baixat per ajudar en la defensa, i he picat la pilota malament i aquesta ha anat dins. És mala sort, i sempre s’ha de comptar amb ella. A vegades la tens al teu favor o en contra. Avui l’hem tingut en contra.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana