15.11.2008 17:48

Victòria patida (4-2)

Cristina Collado

El Barça Mobicat s’ha imposat l’MRA Navarra en un partit que ha estat més complicat del que indica el marcador. Els navarresos han oposat resistència, però finalment els tres punts s’han quedat al Palau Blaugrana.

QM3D5861.jpgDisputada la novena jornada de la Divisió d’Honor, el FC Barcelona Mobicat ocupa ja la tercera posició de la taula. Té 17 punts, els mateixos que l’Inter Movistar, i dos menys que el líder, ElPozo Múrcia. Els blaugranes han sumat tres punts més al Palau Blaugrana contra un rival, l’MRA Navarra, que continua a la part baixa de la taula. Ha estat el primer partit que ha viscut en directe el nou fitxatge de la secció de futbol sala, Carlos Muñoz. Això si, ho ha fet des de la Llotja.

L’MRA sorprèn

QM3D5741.jpgEl conjunt navarrès ha aterrat al Palau Blaugrana amb l’ambició de trencar amb la ratxa negativa de quatre partits sense guanyar fora de casa. I per això han sortit des del primer minut a totes. Durant els primers compassos del partit, el domini i les principals ocasions de perill han estat a càrrec de l’equip d’Imanol Arregui, fet que ha descol•locat una mica al Barça. El màxim golejador de l’equip, Lukaian, ha estat un dels principals perills, amb dues ocasions consecutives, una d’aquestes al pal.

I als sis minuts han inaugurat el marcador. Una pèrdua de pilota dels blaugranes ha propiciat un contraatac del Navarra que ha acabat amb el xut per tot l’escaire de Joel.

2-1 al descans

El Barça Mobicat ha respost bé a aquest gol en contra. Jordi Sánchez ha estat a punt d’empatar el matx. L’MRA, però, continuava tenint les seves ocasions. Un de bona ha estat per l’exblaugrana Dani Fernández, que ha picat un fort xut que ha desviat Paco Sedano. Aquest ha estat el partit de retorn de Dani Fernández al Palau Blaugrana, on ha estat rebut amb un cartell d’agraïment per part del grup d’aficionats Dracs, per tot el que va fer quan vestia de blaugrana.

QM3D5751.jpgSaad Assís ha estat finalment l’encarregat de posar el marcador en taules. Ho ha fet amb una potent canonada amb l’esquerra, on res ha pogut fer el porter Juanito. Després d’aquest gol el Barça Mobicat ha recuperat el seu estil de joc, i ha començat a tocar més la pilota. Quatre minuts més tard, ja guanyaven, gràcies al gol de Fernandao, que ja en suma 13. En una jugada a l’estil deol ‘6’ blaugranba ha posat el 2-1 en el marcador, i així s’ha arribat al descans.

Gerro d'aigua freda

La segona part ha començat amb un gerro d’aigua freda per als blaugranes. En un intent per desviar un xut del Navarra, Chico ha fet gol en pròpia porta. Javi Rodríguez i Saad han estat a prop de tornar a posar el Barça Mobicat per davant. Finalment, ha estat Juan Carlos López qui ha aconseguit el tercer per als blaugranes.

A falta de 5 minuts per al final, els blaugranes han comès la cinquena falta. Des d’aleshores han jugat amb més prudència per evitar regalar l’equip navarrés un doble penal. De jugada d’estratègia si que ha pogut fer gol el Barça Mobicat. Saad ha picat una falta per a Jordi Sánchez, que ha colat la pilota per sota les cames del porter Juanito. Amb el 4-2 en el marcador i a falta de dos minuts, l’exblaugrana Dani Fernández ha sortit de porter-jugador, però no ha donat temps per canviar el resultat final.
FCB MOBICAT, 4
MRA NAVARRA, 2

FC Barcelona Mobicat:
Paco Sedano, PC, Javi Rodríguez, Jordi Sánchez i Saad – cinc inicial-, Fernandao, Chico, J. C. López, Rafa Muñoz

MRA Navarra: Juanito, Araça, Uge, Joel i Robert –cinc inicial-, Lukaian, Dani Fernández, Ossorio, Roberto i Rafa Usín

Gols: 0-1, Joel (6’); 1-1, Saad (12’); 2-1, Fernandao (16’); 2-2, Chico (p.p. 24’); 3-2, Juan Carlos López (27’); 4-2, Jordi Sánchez (34’)

Àrbitres: Martínez Segovia i Ponce Medero