FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

05.11.2008 19:03

Cáceres adverteix del joc del Playas

Cristina Collado


És un equip que juga amb una defensa molt endarrerida. Aquest és el Playas de Castelló, el pròxim rival del Barça Mobicat. Un dels seus exjugadors, que ara vesteix de blaugrana, Justo Cáceres, adverteix dels seus perills.


El pròxim rival del Barça Mobicat, el Playas de Castelló, és un equip amb un joc molt definit. Acostumen a tancar-se al darrere i a esperar l’errada de l’equip rival per treure’n profit al contraatac. Així ho explica un dels seus exjugadors, ara al Barça, Justo Cáceres: “Serà un partit difícil perquè és un equip que es tanca al darrere i a nosaltres aquest tipus d’equips ens costen bastant. Hi hem d’anar amb la lliçó apresa i no cometre errades que ells puguin aprofitar.”

La importància dels tres punts

El Playas de Castelló és un rival directe en la lluita per les places de Copa. Els castellonencs són novens, amb 10 punts, només un menys que el Barça Mobicat, que és setè. És per això que la victòria adquireix més importància: “La classificació està molt ajustada, i és veritat que, si guanyem aquest partit, ens allunyarem i ens traurem de sobre un rival directe.”

El conjunt blaugrana, però, està preparant aquest partit amb baixes . Aquest aspecte, però, no pot condicionar el resultat del partit. Així ho demana Cáceres: “Les últimes setmanes hem estat treballant amb els jugadors justos però no hem de posar excuses perquè som els que som, i hem de treure els tres punts endavant.”

Un altre Playas

Justo Cáceres va jugar al Playas dues temporades (2000-2002). Res en queda pràcticament d’aquell equip que ell va conèixer: “Ha canviat tot. Abans era un equip que es gastava molts diners en els jugadors. Ara aposten més per fer un equip més treballat.”
Cáceres adverteix del joc del Playas
Chico, al Brasil
Un dels jugadors lesionats de la plantilla, Chico, no ha estat aquest dimecres a les instal•lacions del FC Barcelona. La raó és que el tanca brasiler ha viatjat fins al Brasil perquè la seva dona està a punt de donar a llum. Chico estarà al seu país fins dilluns, quan està previst que es reincorpori a la disciplina del Barça Mobicat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana