FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

05.11.2008 11:57

L’estat dels lesionats

Cristina Collado


Els tres jugadors lesionats del Barça Mobicat fan treball de fisioteràpia per recuperar-se de les seves respectives lesions. PC va ser l’últim a afegir-se a la infermeria blaugrana.


Igor, Chico i PC. Cap dels tres jugadors brasilers van poder participar a l’últim partit de Lliga, contra el Peinsa Cartagena ( 2-2 ). Tots tres estan fent treball de fisioteràpia per acabar de recuperar-se de les seves lesions.

PC : El tanca brasiler va ser baixa d’última hora en el partit de dissabte passat contra els cartaginesos. PC pateix una elongació de primer grau a la cuixa dreta i, de moment, és dubte per al pròxim partit contra el Playas de Castelló. El jugador blaugrana combina aquesta setmana el treball individualitzat de fisioteràpia conduït pel fisioterapeuta de l’equip, Jordi Parés, amb el treball al gimnàs.

QM3D0011.jpgChico : Es va lesionar en el partit contra el Pinto. Va patir una ruptura fibril·lar al múscul pectini de la cama esquerra, és a dir, a la zona inguinal. Aquesta és la segona setmana de recuperació del jugador brasiler, que continua amb el tractament de fisioteràpia i amb el gimnàs.

Igor : Continua recuperant-se de la ruptura fibril·lar a l’adductor mitjà de la cama esquerra. S’ho va fer en el partit contra el Caja Segòvia, del 29 d’agost passat. El pivot brasiler es troba ja a la fase final de la seva recuperació. Això vol dir que ja comença a fer treball de pista, alhora que continua reforçant la musculatura amb exercicis al gimnàs.
L’estat dels lesionats
Viatge divendres
El Barça Mobicat viatjarà divendres al migdia cap a Castelló. Ho farà després de fer una última sessió d’entrenament a Barcelona, al matí. Serà l’única sessió matinal de la setmana, ja que la resta de dies l’equip s’entrena en sessions de tarda.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana