03.11.2008 13:53

El retorn de Cristian

Meritxell Infante

Després de gairebé dos mesos sense jugar un partit sencer, Cristian va tornar a la porteria del FC Barcelona Mobicat, al Palau contra el Peinsa Cartagena. El porter blaugrana va fer una gran actuació, tot i l’empat del seu equip.

Cristian Domínguez va ser un dels quatre blaugranes que van anar al Mundial de Brasil amb la selecció. El jugador madrileny va tornar amb una medalla de plata, però com a tercer porter de la selecció va disputar pocs minuts en dos partits del torneig.

Després d’una presència testimonial al Campionat del Món, Cristian tornava a casa amb ganes de disputar un partit sencer. L’últim partit que havia jugat els quaranta minuts va ser el 9 de setembre, al Palau contra el Carnicer (3-1) i abans de disputar el Mundial.

El més destacat del partit

Cristian va reaparèixer dissabte al Palau davant el seu exequip, el Cartagena. El partit va acabar en empat (2-2) , però l’actuació del porter blaugrana va ser el més destacat de l’equip de Carmona. Dels 19 xuts entre els tres pals que van fer els cartaginesos, quinze els va aturar Cristian, dos van ser gol i els altres dos els van desviar diversos jugadors.

Resultat agredolç

El porter blaugrana estava molt content amb la seva actuació després del partit, tot i el mal regust de no haver aconseguit la victòria: “He tingut força feina a la segona part. Hem de donar per bo aquest punt perquè teníem moltes baixes”.
Pròxim objectiu, el Playas
Cristian destacava, després del partit, que ara l’objectiu és guanyar el Playas de Castelló a la seva pista: “Si volem estar a la Copa, hem de guanyar aquest dissabte.”