Futbol sala

09.09.2008 22:35

Victòria treballada (3-1)

Cristina Collado

El FC Barcelona s’ha imposat al Carnicer Torrejón en un partit molt ben treballat tant en defensa com en atac. Javi, per partida doble, i Saad han estat els golejadors. Amb set punts, el Barça ocupa la cinquena plaça de la classificació.

El Barça ha pogut oferir, per fi, la victòria que no va poder regalar a la seva afició en la primera jornada de la Lliga. Els de Marc Carmona s’han imposat al Carnicer Torrejón per 3 gols a 1 i ja ocupen la cinquena plaça de la Divisió d’Honor. Tot, gràcies a un gran joc dels blaugranes tant en defensa com en atac.

Homenatge abans de començar

QM3D9377.jpgAbans de l’inici del partit, els equips inferiors del futbol sala han rebut un petit homenatge. Alevins, infantils, cadets, juvenils i sèniors B han sortit a la pista del Palau Blaugrana per oferir a l’afició barcelonista els títols aconseguits la temporada passada. Alhora ha servit per presentar els equips inferiors per al nou exercici 2008/09. L’acte ha conclòs amb una fotografia conjunta de tots els equips de la base juntament amb el primer equip de futbol sala. Les joves promeses de la secció han seguit després des de la grada el partit contra el Carnicer.

Els primers, a pilota aturada

El primer gol del partit no s’ha fet esperar gaire. Chico arribava a l’àrea del Carnicer des de la banda esquerra quan Cuco ha comès penal sobre el tanca brasiler. Javi Rodríguez ha estat l’encarregat de picar la pena màxima, i no ha fallat. Als quatre minuts de partit el Barça guanyava 1-0. El Carnicer ha respost de seguida amb un potent xut de Nano des de la banda esquerra que ha desviat a córner Cristian.

Igual que el primer, el segon gol del partit s’ha produït a pilota aturada. En aquesta ocasió, però, a favor dels interessos del conjunt visitant. Cristian ha comès falta sobre Zamo quan aquest encarava el porter barcelonista. Jaison ha picat la falta, amb la mala fortuna que la pilota ha tocat al pal, després l’ha tocat el porter Cristian i finalment ha entrat al fons de la xarxa. Era l’empat a un.

Insistència blaugrana

QM3D9497.jpgSi algú ha tingut l’oportunitat d'inclinar la balança al seu favor, aquest ha estat el FC Barcelona. Chico i Fernandao, amb sengles xuts creuats des de la banda esquerra, i Saad, amb dos potents xuts llunyans, han provat sort. Pel que fa a l’equip de José Carnicer, han provat un parell de sortides al contraatac que han estat frustrades per una defensa ben ordenada del Barça.

La insistència dels blaugranes no ha cessat en cap moment. Però el porter visitant, Molina, ha posat les coses molt difícils als de Marc Carmona. Ha aturat un xut des de la frontal de PC, i també ha controlat el xut, a la mitja volta, del pivot Fernandao dins l’àrea. Al final, però, tanta insistència no ha rebut la recompensa esperada i s’ha arribat al descans amb empat a un en el marcador.

Dos gols en un minut

QM3D9544.jpgA la represa, el Carnicer ha sortit en tromba, buscant el joc ràpid al contraatac i l’esquena de la defensa blaugrana. Així és com en només dos minuts han portat gairebé més perill a l’àrea barcelonista que en tota la primera part, amb dues oportunitats consecutives de Víctor i Jaison.

Però finalment ha estat el Barça qui ha canviat el signe del partit, i en només un minut. Javi Rodríguez ha protagonitzat una jugada individual que ha acabat amb un xut creuat des de la banda esquerra. Un minut després, una gran jugada d’equip ha acabat amb el llançament de Saad al fons de la porteria defensada per Molina. El Barça guanyava 3-1 a set minuts per al final.

José Carnicer ha fet sortir Víctor de porter-jugador a quatre minuts per al final, però el Barça ha mantingut el seu nivell defensiu i no ha deixat opcions als madrilenys. Al final, el resultat s’ha mantingut en el 3-1 que dóna tres punts més al FC Barcelona.
FC BARCELONA, 3
CARNICER TORREJÓN, 1

FC Barcelona: Cristian, Chico, Saad, Jordi Sánchez i Fernandao –cinc inicial-, Javi Rodríguez, J. C. López, PC, Justo Cáceres

Carnicer Torrejón: Molina, Víctor, Cuco, Kita i Jaison –cinc inicial-, Noro, Juan Puertas, Zamo, Davichín, Geison

Gols: 1-0, Javi Rodríguez (4’); 1-1, Jaison (8’); 2-1, Javi Rodríguez (32’); 3-1, Saad (32’);

Àrbitres: Cordero Gallardo i Linares López