FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

31.10.2008 15:19

Un vincle amb ambició de créixer

Meritxell Infante


Mobicat, el nou patrocinador de l’equip de futbol sala, ha estat presentat davant els mitjans. L’acord entre el club blaugrana i l’empresa de serveis a mòbils va més enllà del suport als Carmona i s’estén a altres accions de màrqueting.


El nou patrocinador de la secció de futbol sala, Mobicat , s’ha presentat aquest divendres a la sala de premsa del Camp Nou. El vicepresident de Màrqueting i Mèdia del FC Barcelona, Jaume Ferrer, i el director general de Step2U, Miquel Montero, han explicat els termes d’aquest acord mitjançant el qual l’equip de futbol sala es dirà FC Barcelona Mobicat i lluirà a la samarreta el logotip d’aquest portal de serveis a mòbil exclusivament en català durant dues temporades.

Acord entres dues entitats catalanes

QM3D0841.jpgPel club, aquest acord és una satisfacció perquè es tracta d’una empresa catalana i líder en el seu sector. “Agraïm que hagin apostat pel FC Barcelona i, en concret, per la secció de futbol sala”, expressava Jaume Ferrer. La relació de l’entitat blaugrana i l’empresa de serveis a mòbils va més enllà d’aquesta secció, ja que aquesta empresa també distribuirà les alertes i missatges de mòbils als socis i desenvoluparà juntament amb el FC Barcelona tota una línia de continguts per a mòbils.

Paral•lelisme entre equip i patrocinador

Per Step2U i Mobicat, “associar-se amb el Barça és una oportunitat única, no només en termes de màrqueting, sinó també de prestigi absolut de la nostra empresa”, assegura Miquel Montero, que està convençut que aquesta vinculació els ajudarà molt en el seu creixement empresarial. L’empresa de mòbils veu un paral•lelisme amb l’equip de futbol sala, “un equip que acaba de créixer, que està empenyent amb força i que cada vegada atrau més gent.”
Un vincle amb ambició de créixer
Les quatre seccions, amb patrocinador
Jaume Ferrer ha destacat la satisfacció del club perquè amb Mobicat al futbol sala es tanquen els patrocinadors de les quatre seccions professionals (Regal al bàsquet, Borges a l’handbol i Sorli Discau a l’hoquei patins).

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana