30.10.2008 10:39

Bons resultats dels internacionals

Els blaugranes que estan disputant el Preeropeu van resoldre amb solvència els seus compromisos amb les seleccions. Albert Rocas va destacar amb set gols i Ugalde va debutar amb una diana.

La selecció espanyola, a la que hi juguen quatre blaugranes, es va imposar a Grècia per un contundent 32 a 20. L’equip que dirigeix Javier García Cuesta, amb moltes novetats, va fer un inici de partit fred però es va anar escalfant i al descans ja guanyava de sis (13-7).

Set gols de Rocas

Albert Rocas va ser el blaugrana més destacat, amb set gols, un de penal, seguit de Garabaya, amb quatre. Cristian Ugalde va debutar amb la selecció absoluta com a suplent i va marcar un gol, mentre que Víctor Tomás va descansar.

Pel que fa a Laszlo Nagy, el blaugrana es va imposar a domicili a Grècia amb una victòria per sis gols, 21 a 27.