FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.10.2008 18:38

Letal Fernandao

Cristina Collado


El pivot brasiler va sumar quatre gols en l’últim partit contra el Pinto. Amb aquests, ja són nou els que suma a la Lliga de Divisió d’Honor, de la qual n’és el segon màxim golejador.


A la mitja volta, per l’escaire, al contraatac i en jugada d’estratègia. Així van ser els quatre gols aconseguits per Fernandao en el partit contra el Pinto ( 5-2 ). Una exhibició del jugador brasiler del Barça davant la seva afició que el situa com a segon màxim golejador de la Divisió d’Honor amb nou gols en sis partits. Per davant d’ell es troba Fernandinho, de l’Azkar Lugo, que ja ha fet deu gols.

Humilitat

QM3D9991.jpgDesprés de la seva gran actuació al Mundial del Brasil, on es va erigir com a màxim golejador de la selecció espanyola, Fernandao ha aterrat a Barcelona mantenint el seu olfacte golejador. Tot i això, es mostra molt humil i valora el grup i el treball en defensa per sobre de la seva actuació: “Gràcies per les felicitacions, però ha estat un treball del grup. Teníem moltes ganes de tornar a competir, i jo he tingut la sort de continuar marcant.”

Una primera temporada difícil

Fernandao ha començat la temporada d’una manera semblant a l’exercici passat. Aleshores, en les cinc primeres jornades havia aconseguit quatre gols. Però malauradament es va lesionar i es va perdre quatre partits. El seu retorn no va ser fàcil, ja que li va costar força reconciliar-se amb el gol. Tot i això, en el tram decisiu de la temporada, va reaparèixer la millor versió de Fernandao i va tornar a ser letal. Al final del curs, havia fet 18 gols. Ara, ja en porta la meitat.
Letal Fernandao
Felicitacions del míster
Marc Carmona va tenir paraules d’elogi per a Fernandao: “Estic molt content pel Fer perquè des que és aquí no ha tingut grans tardes de les que ens pot donar.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana