FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.09.2008 10:28

Cristian: “Treballaré amb il·lusió i humilitat”

Cristina Collado


Cristian Domínguez afronta el seu primer Mundial, i ho fa amb la mateixa humilitat de sempre. Tindrà dos potents rivals sota els tres pals, i per això sap que aquesta experiència només la pot compensar amb treball.


“Treballaré amb il·lusió i humilitat.” Aquest és el missatge que Cristian Domínguez vol deixar clar. Ha estat convocat per José Venancio López per defensar la porteria de la selecció espanyola, però no estarà sol en aquesta empresa. Luis Amado, de l’Inter Movistar, i Juanjo, d’ElPozo Múrcia, seran la seva competència sota els tres pals. Això, però, no li treu la il·lusió davant el seu primer Mundial. I menys encara si es té en compte que en l’última Copa del Món hi va anar convocat, però es va lesionar en l’últim moment.

Com afronta el seu primer Mundial?

QM3D8686.jpg“Amb molt il·lusió. Sobretot perquè ja he tingut una mala experiència, quan em vaig perdre un Mundial i un Europeu per una lesió. Tinc moltes ganes de saber què se sent jugant un Mundial.”

Per a un jugador, jugar un Mundial és el somni més gran a què pot aspirar?

“Quan ets petit et fixes uns objectius. Per mi, el fet de jugar a la selecció sempre va ser el primordial. És el màxim, i jugar un Mundial més encara. Però al marge d’això, el que preval a la meva carrera és el meu club, que és pel que treballem cada dia. Jo el que veritablement vull és triomfar aquí, a Barcelona.”

Ja ha gaudit dels seus primers minuts amb la selecció espanyola. Com s’ha sentit?

Entrevista_Cristian2.jpg“Ha anat molt bé. He jugat ja bastants partits i m’he sentit molt bé. Contra l’Iran vam jugar Juanjo i jo, mitja part cadascú. Estic molt content i espero que continuï així el seleccionador.”

Hi ha molta competència sota els tres pals?

“Sí, la veritat és que hi ha molta competència, i més perquè es tracta del lloc de porter, on només juga un. Jo aniré a treballar amb il·lusió i amb humilitat i, si després tinc la sort de poder disputar algun minut, benvingut sigui.”

No hi anirà sol, ja que viatgen amb vostè dos companys del primer equip, Javi Rodríguez i Fernandao. Javi, com a veterà, li ha donat algun consell?

_CF_6848.JPG“Javi sempre em diu que estigui tranquil, que ho faci de la millor manera possible, tant si jugo com si no. Alhora m’ha dit que faci grup i sigui company, i que respecti els meus companys.”

Quan es va celebrar el Mundial a Espanya, va guanyar la selecció del Brasil. Ara jugueu allà...

“A veure si els tornem la moneda. Però serà difícil perquè allà els pavellons són molt més grans que els d’aquí i els omplen. Guanyar una hipotètica final Brasil-Espanya serà molt complicat perquè hi haurà molta gent donant suport a l’equip. Però en aquest esport mai se sap.”

El Brasil és la principal selecció que s’ha de batre o n’hi ha d’altres de potents?

QM3D9497.jpg“A priori el rival que s’ha de batre sempre és el Brasil, per la qualitat dels seus jugadors. Però hi ha altres seleccions potents. L’Iran, que va una mica de tapada però té bon potencial; Itàlia és un conjunt ple de brasilers; i Portugal. Aquestes són les seleccions més potents ara mateix. Però en un Mundial pot passar de tot.”

Vosaltres feu una mica de 'trampa' i us emporteu tres brasilers.

“Sí, portem Fernandao, Marcelo i Daniel. Ens aportaran molt dinamisme, sobretot en el pivot. A veure si Fernandao segueix la ratxa que porta fins ara, que ho fica tot.”

Fes clic aquí per llegir l'entrevista amb Javi Rodríguez.

Fes clic aquí per llegir l'entrevista amb Fernandao.

Cristian: “Treballaré amb il·lusió i humilitat”
El seu desig
Què n'espera d'aquest Mundial?

“Guanyar el Mundial és el principal desig. Però també que gaudim i que no vinguem lesionats, això és molt important.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana