FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.09.2008 18:26

Dilluns torna l’activitat

Cristina Collado


Després d’una setmana de descans, dilluns que ve l’equip de futbol sala tornarà a l’activitat. I ho farà de manera molt intensa. Els blaugranes s’entrenaran en dobles sessions i el cap de setmana disputaran un torneig amistós.


L’aturada en la competició de Lliga ha permès a Marc Carmona donar descans als seus jugadors almenys una setmana. Conclòs aquest període, però, cal tornar a la feina. El FC Barcelona torna aquest dilluns a l’activitat amb una doble sessió d’entrenament. Màxima intensitat es viurà aquesta primera setmana d’entrenaments, en què el cos tècnic del futbol sala ha planificat dues sessions gairebé cada dia.

Sense cinc jugadors

QM3D8035.jpgMarc Carmona tornarà a treballar amb el seu equip, però haurà de fer-ho amb cinc absències importants. Per una banda, la dels quatre jugadors internacionals que participaran en el Mundial del Brasil. I, per l’altra, la d’Igor, que dilluns serà sotmès a un estudi electrofisiològic .

Torneig amistós a Portugal

Encara falta tancar quin dia de la setmana marxaran cap a Portugal. Podria ser dijous a la tarda o divendres al matí. El destí serà Torres Noves, a 40 quilòmetres de Lisboa, on el FC Barcelona disputarà els dies 27 i 28 de setembre un torneig amistós. Els rivals seran el Benfica, l’Sporting de Lisboa i l’Os Belenenses.
Dilluns torna l’activitat
Victòria de la Itàlia de Saad
Després d’imposar-se per un contundent 10-0 en el primer partit amistós d’aquesta darrera preparació per al Mundial, la selecció italiana de futbol sala ha tornat a aconseguir una victòria. La víctima ha tornat a ser Romania, que ha caigut per 4 gols a 1. El jugador blaugrana Saad, que en el primer partit va marcar dos gols, no ha jugat en aquest últim enfrontament.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana