FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.09.2008 14:03

Igor se sotmetrà a un estudi electrofisiològic

www.fcbarcelona.cat


El jugador del primer equip de futbol sala serà sotmès a un estudi electrofisiològic amb finalitat terapèutica per tal de tractar unes arítmies cardíaques detectades en les darreres setmanes.


Un cop detectades les arítmies, per tal de mesurar-ne l’abast s’ha decidit practicar aquest estudi, que es durà a terme dilluns, 22 de setembre, a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per l’equip del Dr. Xavier Viñolas. Un cop finalitzat, s’avaluarà el període de baixa del jugador.

Mala sort per al brasiler

QM3D8673.jpgEl brasiler Igor està tenint mala sort en aquest inici de temporada. El divendres 29 d’agost, durant el partit que va disputar el FC Barcelona davant el Caja Segòvia, corresponent a la segona jornada de la LNFS, va patir una ruptura fibril•lar a l’adductor mitjà de la cama esquerra.

Aquesta lesió no li ha permès participar en els altres tres partits que el FC Barcelona ha disputat abans de l’aturada de la Lliga, amb motiu de la disputa del Campionat del Món de seleccions que tindrà lloc al Brasil del 30 de setembre al 19 d’octubre.
Igor se sotmetrà a un estudi electrofisiològic
Igor, una de les peces clau
En la seva segona temporada com a jugador blaugrana Igor s’estava mostrant com una de les peces clau de l’esquema de Marc Carmona. Malgrat la seva absència en els tres darrers partits, els homes de Carmona s’han pogut sobreposar i vèncer dos dels tres partits, que, fins ara, no ha disputat el jugador brasiler.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana