FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.09.2008 12:49

“Els últims partits els hem guanyat per la defensa”

Cristina Collado


Marc Carmona té clar quina ha estat la clau de les dues últimes victòries del FC Barcelona: la defensa. Alhora sap què és el que cal millorar de cara als pròxims partits: el percentatge d’encert de cara a porteria.


Dos gols encaixats en dos partits és un bon resultat, tenint en compte que es tracta de futbol sala, un esport on s’acostumen a fer molts gols. Aquesta dada confirma la clau de l’èxit del FC Barcelona en els dos últims partits, i que corrobora Marc Carmona: “Els últims partits els hem guanyat per la defensa. Quan estàs bé al darrere, no comets errades i encaixes pocs gols, es pot guanyar.”

Millorar l’encert de cara a porteria

El tècnic barcelonista reconeix també quins són els aspectes que cal millorar: “Hem de millorar de cara a porteria, el tant per cent d’encert dels xuts a porteria.” Sobre el partit contra el Carnicer Torrejón ( 3-1 ) Carmona afirma: “Ha estat una victòria treballada i difícil. Hem tingut ocasions, hem dominat la possessió de la pilota i la iniciativa del partit, però una vegada més ens ha faltat encert de cara a porteria. Amb tot, la victòria és justa perquè l’equip ha treballat molt.”

La importància de guanyar a casa

QM3D9600.jpgDesprés de caure en el primer partit jugat al Palau, contra el Caja Segòvia, els blaugranes s’han tret l’espina davant la seva afició regalant-los la primera victòria: “Abans del partit contra el Caja Segòvia ens havíem proposat que el Palau fos una pista inexpugnable, i a les primeres de canvi, ja vam fallar. Teníem la sensació d’haver fallat a la nostra afició i per això és molt important haver aconseguit la primera victòria al Palau Blaugrana”, confirma Carmona.

Més enllà de guanyar a casa, però, l’entrenador del Barça recorda la importància de sumar a domicili: “També va ser important la victòria de la setmana passada perquè ens vam treure l’ansietat de portar dues jornades sense guanyar. És clar que guanyar a casa ens ha de reafirmar. Però quan guanyes a fora, i no guanyes en la jornada següent a casa, no serveix de res.”

Calendari frenètic

En només dos dies, el FC Barcelona torna a tenir partit. Serà l’últim abans de l’aturada d’un mes i mig en la competició de futbol sala, i l’últim que tancarà tres setmanes molt intenses de treball: “Han estat cinc jornades a un ritme frenètic i així no es pot pràcticament treballar. Dimecres fem un entrenament regeneratiu, 24 hores després d’haver jugat un partit; dijous al matí tornarem a viatjar i a la tarda entrenarem una mica; i l’endemà, tornem a jugar. Això ha estat cada dia durant tres setmanes, amb l’afegit que hem tingut quatre internacionals fora durant dotze dies. Estem resignats perquè és el que hi ha, però sabem que no és la millor situació per poder treballar i preparar els partits”, replica Carmona.
“Els últims partits els hem guanyat per la defensa”
José Carnicer: “Han estat superiors”
El tècnic del Carnicer Torrejón, José Carnicer, ha reconegut la superioritat del FC Barcelona: “La primera part ha estat bastant igualada, però a la segona part ens han fet dos gols en un minut i se’ns ha anat el partit. Ells han estat superiors a nosaltres i el resultat és just.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana