FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.07.2008 18:07

Dani Fernández no continuarà

Cristina Collado


El FC Barcelona ha anunciat que no renovarà el contracte a Dani Fernández, per tant, l’ala tanca no vestirà la temporada que ve la samarreta del Barça.


Després de la baixa de Pedrinho , el FC Barcelona ha anunciat a un altre jugador que no compta amb ell per a la temporada que ve. És el cas de Dani Fernández. L’ala-tanca madrileny finalitzava contracte aquest final de temporada, i el club ha anunciat que no el renovarà.

Una trajectòria en ascens

Dani Fernández va arribar al FC Barcelona la temporada 2005/06, procedent del Gestesa Guadalajara. Abans havia vestit la samarreta del Caja Segòvia, el Móstoles, i l’Interviú, amb qui es va iniciar en aquest esport a les categories inferiors.

Des que va arribar al club blaugrana, Dani Fernández ha estat una peça clau dins l’esquema de Marc Carmona. Sobretot des dels 10 metres , ja que el jugador madrileny ha estat el llançador oficial dels dobles penals del Barça de Marc Carmona. Aquesta última temporada, Dani ha estat el màxim golejador del conjunt barcelonista amb 21 dianes, i s’ha colat dins la llista dels 10 màxims golejadors de la Lliga de Divisió d’Honor.
Dani Fernández no continuarà
Dilluns torna l’activitat
Dilluns 28 de juliol , el primer equip de futbol sala torna a l’activitat. L’equip de Marc Carmona comença la pretemporada per preparar una temporada que aquest any s’inicia molt més d’hora, el 26 d’agost.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana