FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

21.07.2008 17:42

El primer a començar

Carles Cascante


L’equip de futbol sala del FC Barcelona serà la primera de les quatre seccions professionals del club a posar-se en marxa. Els homes de Marc Carmona tornen a la feina aquest 28 de juliol i tot seguit marxaran una setmana a El Montanyà.


Bàsquet i hoquei patins tornen el dia 18 d’agost, mentre que l’handbol ho farà una setmana abans. L’equip de Marc Carmona, doncs, serà el primer a tornar a treballar, primer amb una feina merament física per recuperar el to muscular i, poc després, amb més contacte amb la pilota. Abans, però, hauran de fer les analítiques corresponents de tot principi de temporada.

El Montanyà, punt de trobada

El Montanyà torna a ser el punt d’inici real de la pretemporada. A les instal·lacions d’aquest complex que s’ha convertit en tot un clàssic per als equips de les seccions del FC Barcelona, els de Marc Carmona hi arribaran el 4 d’agost. El tècnic blaugrana ja té ganes de tornar a la feina: “Sempre és el mateix procés. Els primers dies tens unes ganes boges de desconnectar, tens ganes de fer net mentalment, però a poc a poc tens més ganes de tornar a treballar.”

Molt content amb les incorporacions

El tècnic del FC Barcelona s’ha mostrat especialment satisfet amb les dues incorporacions, dos jugadors de característiques similars, però alhora diferents i que poden aportar molt a l’equip: “Feia temps que anàvem darrere d’ells. Tant en Saad com en Jordi Sánchez són dos esquerrans de gran nivell.”

qm3d3755.jpgPerò quan arriba un nou jugador sempre cal una feina important d’aclimatació. Carmona espera que no només els cos tècnic els ajudi en aquest sentit, sinó tot l’equip en general, però en especial els capitans: “Paral·lelament al condicionament físic i tàctic amb els nouvinguts es farà un apart per tractar que s’adaptin al més aviat possible. Sempre ha estat així, el que passa és que, a diferència de l’any passat, de moment només són dues novetats i això facilita les coses. Caldrà també ensenyar-los la filosofia del nostre club i situar-los. En aquest sentit estic convençut que la figura dels capitans –Javi Rodríguez i Chico- serà clau. Ells seran els qui explicaran les normes de funcionament del vestidor i què significa el Barça.”
Fotos: arxiu
Fotos: arxiu
El mòbil, ‘mal invent’
En to distès, l’entrenador del Barça ha explicat que és “impossible desconnectar amb invents com el mòbil”. Bromes a banda, Marc Carmona ha estat en permanent contacte amb la gent del club per saber com s’estava preparant la pretemporada i per saber també com evolucionaven els moviments del mercat.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana