FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.12.2007 18:20

PC: “L’equip està fort”

www.fcbarcelona.cat


El Barça Senseit va perdre el lideratge el cap de setmana passat. Tot i això, l’equip “està fort i està bé”, tal com assegura PC, ja que van donar la cara davant del vigent campió. El pròxim compromís l’afronten amb ambició.


De la derrota del cap de setmana passat enfront d’ElPozo se n’ha de veure la part positiva. Això és el que fa la plantilla, que, tot i reconèixer que van cometre errors , estan contents de la imatge que van oferir davant del vigent campió de la Divisió d’Honor. És per això que la moral de l’equip continua ben alta: “L’equip està fort, està bé. Jo ja havia advertit que el partit contra ElPozo seria com el termòmetre de la temporada, per mesurar com estàvem. El vam perdre, però l’equip va estar molt bé, va donar la cara i va pressionar molt”, assegura el jugador brasiler PC.

30 minuts molt bons

qm3d0832.jpgDe fet, l’equip va estar “molt bé”, com destaca PC, en pràcticament tot el partit, però amb equips com ElPozo no es pot abaixar la guàrdia: “Va ser una gran jornada. El pavelló estava molt ple, i nosaltres vam jugar 30 minuts molt bons, però vam tenir 10 minuts dolents i vam perdre el partit. Això fa mal, però és un partit que ja ha passat”.

L’Azkar, fort a casa

Ara toca l’Azkar Lugo. El Barça Senseit visita la pista gallega a partir de les 6 de la tarda de dissabte. Una pista on l’Azkar encara no ha perdut ni un partit: “L’Azkar ha fet un molt bon equip aquesta temporada. A casa, sobretot, és un equip molt difícil de batre”.
PC: “L’equip està fort”
Una temporada a Lugo
PC va jugar la temporada passada a l’Azkar Lugo. El tanca brasiler va fitxar pel conjunt gallec després de jugar cinc temporades al futbol sala català, en concret, a les files del Martorell.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana