FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.12.2007 19:48

Dani Fernández: “Cal aprendre dels errors”

Cristina Collado


Després de l’apassionant partit viscut contra ElPozo, el Barça Senseit ja prepara l’enfrontament contra l’Azkar Lugo. De divendres, l’equip reconeix que “cal aprendre dels errors”.


El Barça Senseit s’entrena ja pensant en el pròxim compromís de Lliga, dissabte a la pista de l’Azkar Lugo. Els de Carmona van perdre divendres el seu primer partit al Palau Blaugrana, després que el rival, ElPozo Múrcia, remuntés tres gols en contra. L’equip és conscient que cal aprendre dels errors comesos: “Vam tenir dos minuts ‘tontos’ que, si els haguéssim tingut contra algun altre equip, no ens haurien remuntat, però contra ElPozo es va veure clarament que sí que poden remuntar-nos. Hem d’aprendre d’aquests errors. Saber que quan anem 3-0 contra un equip com ElPozo no se’ns en pot anar mai”, assegura Dani Fernández.

El lideratge

qm3d0221.jpgDesprés de la victòria d'ElPozo Múrcia i de l’Interviú Fadesa ha variat la part alta de la classificació. Lidera la Divisió d’Honor el vigent campió de la competició, seguit pel conjunt madrileny, i, a dos punts del lideratge, el Barça Senseit. Dani Fernández assegura que l’equip ha demostrat que pot ser líder: “Teníem ganes de mantenir el lideratge i dissabte vam demostrar que el podíem mantenir. Però aquests partits com el de divendres són a cara o creu”.
Dani Fernández: “Cal aprendre dels errors”
El recolzament del Palau
Els quatre milers de persones aproximadament que van recolzar el seu equip en el partit contra ElPozo es van notar, i molt, sobre la pista. Així ho van sentir els jugadors: “Des que jo estic aquí ha estat la millor entrada. Es va notar força el caliu de la gent. La gent va respondre molt bé”, afirma Dani Fernández.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana