FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.08.2007 22:15

Chico, amb sobrecàrrega muscular

Cristina Collado


El brasiler Chico ha patit una elongació muscular i treballarà sota les ordres del fisioterapeuta fins la pròxima setmana. Ni ell ni Igor podran participar segurament en l’amistós de dissabte contra el Marfil Santa Coloma.


Chico no ha pogut participar en la carrera matinal per la carretera de les aigües que ha seguit el Barça Senseit degut a una petita lesió. Segons ha determinat l’ecografia a la què ha estat sotmès aquest dijous, el tanca brasiler pateix “una elongació del recte anterior de la cama esquerra”. Així ho ha explicat el metge del primer equip de futbol sala Daniel Medina.

Durant el què resta de setmana, Chico farà treball a banda del grup amb el fisioterapeuta Jordi Parés, alhora que acudirà als Serveis Mèdics del club per completar aquesta recuperació. Es preveu un temps de baixa que oscil·larà dels 7 als 10 dies. El pròxim dilluns serà sotmès a noves proves.

No té res a veure amb el genoll

El doctor Medina ha aclarit que aquesta lesió de Chico no té res a veure amb la què va patir la temporada passada, quan es va trencar els lligaments del genoll. “L’elongació muscular és una lesió muscular produïda per una sobrecàrrega”, ha explicat.
Chico, amb sobrecàrrega muscular
Igor evoluciona correctament
Igor continua fent treball de fisioteràpia. El pivot brasiler ja treballa sobre la pista i amb pilota, però encara no s’ha pogut afegir al grup. La seva participació en l’amistós de dissabte dependrà de la valoració que divendres faci l’equip mèdic.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana