FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.08.2007 14:37

Sessió a la carretera de les Aigües

Cristina Collado


Els jugadors del Barça Senseit han realitzat aquest matí una sessió d’entrenament basada en la carrera. Els temps, 38 minuts. El lloc, la carretera de les Aigües. L’objectiu, la potència aeròbica.


El Barça Senseit està en la seva quarta setmana d’entrenament i és moment de potenciar el treball aeròbic. És per això que l’equip s’ha traslladat aquest dijous fins a la muntanya de l’Emissora per iniciar una cursa per la carretera de les Aigües. Només han faltat Chico i Rafa Muñoz.

Com en un partit

L’objectiu en sessions com aquesta és imitar, tant com sigui possible, el desgast físic que genera un partit. Així ho explica el preparador físic Juanma Ruiz: “En temps total hem fet 38 minuts. Hem treballat en una sèrie curta amb canvis de ritme, perquè s’assembla més al joc del partit, al joc real. Hem fet sèries de cinc minuts, amb canvis curts de 30 i 30 segons, o de 20 i 10, o 15 i 15, que és com anem treballant al llarg de la temporada.”

Aquest treball es fa principalment en pretemporada, però al llarg de la campanya sempre intenten trobar un forat per potenciar el vessant físic: “Un cop comença la temporada instaurem un dia, o fins i tot dos durant la primera fase, per fer aquest tipus d’activitat.”

Dos grups, dos nivells

Després dels pertinents entrenaments ha començat la carrera. Un primer grup estava format per Javi Rodríguez, Fran Serrano, Dani Fernández, Justo Cáceres, Paco Sedano, Juan Carlos López i Fernandao, acompanyats del preparador físic.

En un segon grup, PC, Pedrinho, Igor i Cristian han fet el recorregut caminant, per precaució davant d’algunes molèsties físiques, juntament amb la resta del cos tècnic. Només s’han perdut la sessió Rafa Muñoz i Chico. Una sessió que ha gaudit d’una atmosfera molt agradable i d’una immillorable vista: el Camp Nou com a teló de fons.
Sessió a la carretera de les Aigües
També a la Ciutat Esportiva
Aquest treball el fan habitualment a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però de tant en tant s’escapen a un indret més natural, com el passeig de les Aigües.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana