FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.06.2008 13:06

L’Armiñana València renuncia a la seva plaça a Honor

Cristina Collado


L’equip valencià ha renunciat a la seva plaça a la Divisió d’Honor després que el seu principal patrocinador, Promociones Armiñana, ha confirmat que no continuarà la pròxima temporada.


L’Armiñana València no seguirà a la Divisió d’Honor la pròxima temporada. L’equip valencià ha hagut de renunciar a la seva plaça després que el seu patrocinador principal, Promociones Armiñana, ha confirmat que no continuarà la temporada que ve. Els directius de l’equip valencià han de decidir a partir d’ara quin serà el seu futur.

Un bon any

L’Armiñana València va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor la temporada passada. L’equip el va agafar aleshores Tino Pérez, prèviament tècnic del Polaris World Cartagena, i es va reforçar amb jugadors d’experiència a Divisió d’Honor. Un d’aquests va ser l’ala esquerrà Jordi Sánchez , que ha fitxat ara pel Barça Senseit.

El conjunt valencià va protagonitzar una temporada força bona si es té en compte que es tractava de la primera campanya a la màxima competició espanyola. No van entrar a la Copa, però a punt van estar d’acabar entre els vuit primers a finals de temporada. Es van jugar l’última carta precisament contra el FC Barcelona Senseit, en l’última jornada de la fase regular. Els blaugranes, però, es van imposar als valencians a domicili, els quals van quedar fora del play-off pel títol de Lliga.
L'Armiñana València, en el partit disputat al Palau Blaugrana
L'Armiñana València, en el partit disputat al Palau Blaugrana
El cas del Tien 21
Hi ha un altre equip que també té problemes per jugar la temporada vinent a la màxima categoria del futbol sala. Es tracta del Tien 21 Uicesa Tres Cantos, l’equip que va quedar campió del grup sud de la Divisió de Plata i que, per tant, va aconseguir l’ascens directe a la Divisió d’Honor.

L’equip madrileny, però, té problemes per aconseguir els diners que val la inscripció a la màxima categoria, i per això els jugadors i el cos tècnic estan treballant per aconseguir patrocinadors que els permetin reunir la suma de diners necessària per veure recompensat l’esforç que els va suposar aconseguir l’ascens de categoria.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana