FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.06.2008 11:08

Jordi Sánchez, fitxat per a tres temporades

Cristina Collado / Sònia de Alba


El Barça Senseit ha arribat a un acord amb l’Armiñana València pel fitxatge de l’ala Jordi Sánchez per a les pròximes tres temporades. Igual que Saad, aportarà més qualitat des de la banda esquerra.


Després de Saad Assis , el FC Barcelona Senseit ha fet efectiu un nou fitxatge per a la pròxima temporada. Es tracta de Jordi Sánchez, un ala català de 30 anys que ha jugat aquesta última temporada a l’Armiñana València. El FC Barcelona i l’equip valencià han arribat a un acord pel fitxatge d’aquest jugador esquerrà per a les pròximes tres temporades.

Sánchez: “És un pas molt important en la meva carrera”

QM3D6507.jpgJordi Sánchez assegura que fitxar pel Barça “és fer-ho en un dels grans equips de la Lliga”. “El Barça està fent un projecte per aconseguir títols i això és motivador”.

Els problemes que hi ha hagut als darrers mesos a l’Armiñana han estat el detonant perquè el català decidís recalar a l’equip blaugrana. “Vaig parlar amb Marc (Carmona) i em va acabar de convèncer”, assenyala el nou fitxatge del Barça.

Sánchez promet molt de treball i joc d’equip “i algun golet”, somriu l’ala, que també destaca que la seva especialitat és “el joc entre línies”. “Però sobretot sacrifici i companyonia”, conclou.

Experiència dilatada

Jordi Sánchez va néixer a Barcelona el 5 d’octubre del 1977. Va iniciar-se en el futbol sala a les files de l’Industrias Garcia la temporada 1998/99, any en què va ser escollit el jugador revelació de la LNFS. El Miró Martorell i el Marfil Santa Coloma van ser els seus equips posteriors, fins a recalar al Polaris World Cartagena, on es va estar de la temporada 2004/05 a la 2006/07, quan els problemes econòmics del club el van obligar a buscar una sortida. L’Armiñana València ha estat l’últim club en què ha jugat.

“Porto unes onze temporades jugant al màxim nivell i espero ser molts anys aquí”, afirma Jordi Sánchez.
Jordi Sánchez, fitxat per a tres temporades

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Molts coneguts al vestidor
Jordi Sánchez va coincidir amb Marc Carmona en la seva segona etapa a Santa Coloma. Però el jugador també coneix Cristian Domínguez, PC i Javi Rodríguez. “Aquests dies he parlat amb Cristian i PC i tinc bona relació amb Fran Serrano. Tots són gran amics i espero que així la meva adaptació sigui més fàcil”.

Sánchez revela que els seus nous companys li han explicat que el Barça “és un club molt bo”. “Segons ells, diuen que ja ho veuré, que no és com els altres. Tant de bo la meva estada sigui el millor possible i aconsegueixi el que tothom desitja”, apunta el nou fitxatge del Barça.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana