FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.04.2008 16:46

Fan pinya per a València

www.fcbarcelona.cat


El Barça Senseit camina ferm cap als play-off després de la victòria contra l’MRA Navarra. Quan falta una jornada, els de Carmona saben el que es juguen fora de casa contra el València: 3 punts per classificar-se entre els vuit primers i el play-off.


L’entrenador blaugrana i el pivot Igor de Souza han parlat amb Barça TV i el web del club (www.fcbarcelona.cat) després de la victòria contra els navarresos ( 4-1 ), i s’han mostrat molt positius de cara a la darrera jornada de la Lliga regular de futbol sala.

Igor de Souza, jugador FC Barcelona Senseit

“Ha estat un partit una mica complicat i la defensa ha estat molt endarrere. Però, al final, ha estat una victòria molt important per a nosaltres. Estem en un moment bo, en un moment en què estem fent bé les coses i tant de bo entrem als play-off amb la victòria contra el València”.

“Tenim una setmana difícil, perquè és l’últim partit i és on decidirà qui entra als play-off i qui no. Som conscients que anem a València a totes i ho intentarem tot per estar entre els vuit millors”.

Marc Carmona, entrenador FC Barcelona Senseit

“Estem contents pel resultat. Hem fet un partit seriós. No ha estat gaire brillant però l’equip ha tingut una bona actitud i hem tirat endavant un partit que era molt important per a nosaltres. Havíem parlat molt durant la setmana, ens feia por després de tot el que havia rodejat el partit de la setmana passada, l’ambient que hi havia al Palau, l’entitat del rival. Avui ens ha costat més posar-nos al partit, però hem fet els mèrits suficients per endur-nos la victòria.”

“No crec que hi hagi gaire problema des del punt de vista de la mentalitat. Sabem que la victòria i l’empat ens valen i en funció de si guanyem o empatem ens juguem el lloc entre els vuit. Si perdem, és molt difícil entrar-hi. Per tant, espero que el grup hagi après de les errades d’altres partits. Per primera vegada, com a lectura positiva, en una situació tensa l’equip ha respost. Espero que també ho fem la setmana que ve.”
Fotos: David Jover
Fotos: David Jover
El rival
Immanol Arregui, entrenador MRA Navarra

“Nosaltres hem intentat plantejar una defensa forta perquè el rival no tingués ocasions. Però és un equip fort i, tot i que nosaltres hem fet de tot, el Barça ha estat el mereixedor de la victòria”.

“Com a professionals, hem donat la cara fins al final, ens hi hem deixat la pell. Però seguir aquest rendiment ens resulta difícil perquè no podem gairebé entrenar-nos; ho estem fent amb sis, set jugadors més la resta de nois del filial. Som un equip de treball”.

“A mi m’agradaria que el Barça entrés als play-off, perquè, ho confesso, sóc força culer i perquè han fet una gran aposta pel futbol sala, i això és bo i es mereix un premi. A la primera volta no van tenir gaire sort, van encadenar una ratxa de resultats negatius. S’ha de tenir en compte que el Barça té molts jugadors nous i que s’han hagut d’acoblar. Una cosa és tenir planter i una altra, tenir equip”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana