25.04.2008 22:48

Pas endavant cap al play-off (4-1)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha guanyat l’MRA Navarra al Palau (4-1) i es torna a col·locar dins les places de play-off quan falta una jornada. Els blaugranes són setens, a l’espera que es disputi la 29a jornada al complet.

Segona gran final, i segona victòria. El Barça Senseit ha fet els deures i s’ha imposat l’MRA Navarra (4-1) en un gran partit, l’últim partit de la Lliga regular disputat al Palau Blaugrana. Els de Marc Carmona ara són setens amb 42 punts, però estan a l’espera que s’acabi de disputar la 29a jornada. De moment, tornen a estar dins les places de play-off.

Ball d’ocasions

fcb-mra_x10x.jpgEl partit ha començat amb molt de dinamisme. El Barça Senseit ha portat la iniciativa en el joc, i les ocasions més clares han estat dels blaugranes. Dani Fernández ha estat el primer a xutar, però la pilota s’ha perdut fora de porteria. Del mateix Dani, el pitxitxi blaugrana, ha estat el primer xut entre els tres pals, que ha desviat el porter Juanito. Javi Rodríguez i Fernandao han provat el xut potent i llunyà, però en cap dels dos casos ha sorprès el porter visitant. Per part de l’MRA Navarra, han arribat molt poc a porteria. La millor d’aquestes ocasions l’ha tingut Rubén, però el seu xut l’ha desviat Paco Sedano a córner.

Golàs de Chico

Als nou minuts de joc, el Barça Senseit ha inaugurat el marcador. Chico, després d’una gran jugada individual a l’extrem esquerre, ha superat els 1’96 centímetres de Juanito colant la pilota per l'escaire. Amb l’avantatge en el marcador, el domini ha continuat sent per al Barça Senseit. I més encara després del segon. Als dotze minuts de partit, el capità Javi Rodríguez ha enviat al fons de la xarxa un xut picat des de la línia de fons. Els blaugranes haurien pogut ampliar més la renda si el xut de Justo Cáceres després d’una falta molt ben treballada hagués entrat.

Però quan el Barça Senseit tenia més controlat el partit, l’MRA Navarra ha retallat distàncies. Paco Sedano ha rebutjat un primer xut del conjunt navarrès però la pilota ha acabat finalment als peus de Javi Eseverri, que ha marcat el primer per al Xota.

Igor amplia distàncies

fcb-mra_x4x.jpgAls dos minuts de la represa, el Barça Senseit ha fet el tercer. Fernandao ha cedit la pilota a la banda esquerra, on pujava molt ràpid Igor, que, de primeres, ha afusellat la porteria de Juanito. Els d’Imanol Arregui han respost immediatament amb un potent xut d’Alexandre, que ha rebutjat amb els punys Paco Sedano. D’aquest refús ha nascut una altra bona ocasió per als blaugranes, obra de Fernandao, però el xut del pivot brasiler ha acabat fora de porteria.

Amb el 3-1 en el marcador, el Barça Senseit ha aixecat el peu de l’accelerador. Ha estat aleshores quan els navarresos han tingut més domini de l’esfèric. Això, però, no ha suposat que tinguessin més ocasions, ja que els blaugranes han mantingut el seu gran nivell en defensa.

L’MRA treu porter-jugador

A cinc minuts per al final del partit, Ortiz ha sortit com a porter-jugador. El Barça Senseit ha defensat molt bé l’atac i ha tingut dues clares ocasions d’ampliar les diferències. La primera ha estat del porter Paco Sedano, que ha provat sort amb un xut de porteria a porteria que ha acabat fora. L’altra gran oportunitat ha estat de Chico, que ha enviat la pilota al pal esquerre de la porteria rival. Ha estat a pilota aturada que ha arribat el gol de la sentència. A set segons per al final, Dani Fernández ha picat una falta que ha acabat al fons de la xarxa. Amb el 4-1 ha finalitzat el partit.
FC BARCELONA SENSEIT, 4
MRA NAVARRA, 1

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, PC, Javi Rodríguez, Dani Fernández i Fernandao –cinc inicial-, Chico, Igor, Pedrinho, Rafa Muñoz i Fran.

MRA Navarra: Juanito, Alexandre, Javi Eseverri, Robert i Rubén –cinc inicial-, Ortiz i R. Martil.

Gols: 1-0, Chico (9’); 2-0, Javi Rodríguez (12’); 2-1, Javi Eseverri (15’); 3-1, Igor (22’); 4-1, Dani Fernández (40’)

Àrbitres: Castro Borges i Garcia Hernandez