FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.04.2008 20:42

"La intensitat defensiva serà clau"

www.fcbarcelona.cat


El Barça Senseit té tres partits per aconseguir plaça per al play-off. El primer objectiu és aquest divendres al Palau contra l’Interviú Fadesa (21.00 h). Contra els madrilenys, "la intensitat defensiva serà clau", destaca Santi Gea.


El Barça Senseit rep divendres l’Interviú Fadesa (21 h, Barça TV). És el penúltim partit al Palau dels tres que queden per acabar la fase regular. Els blaugranes han de guanyar si volen classificar-se per al play-off. Tot i trobar-se en la desena posició, només tenen sis punts menys que el tercer, l’Azkar Lugo. La primera i la segona posició ja estan decidides. Precisament, el proper rival del Barça Senseit, l’Interviú Fadesa, ja és matemàticament el segon classificat. Santiago Gea, segon entrenador blaugrana, ha afirmat que l’equip “vol estar al play off, i això passa per puntuar en els tres partits, guanyant”. Tot plegat “ depèn de nosaltres ”.

L’Interviú, un dels rivals més difícils

“Estem parlant de l’actual campió de la Intercontinental, un equip que ha guanyat molts títols. Tot i que no es jugui res, no te’n pots refiar. Sabem perfectament que sempre hi ha hagut una mica de rivalitat entre les dues ciutats i, per tant, podríem dir que és com un Barça-Madrid”.

Jugadors d’alt nivell

“Tenen sobretot sis jugadors que són molt bons. Al darrere, Shumacker, Neto, Gabriel Da Silva... Després hi ha Marquinho i els germans Linares, Andreu i Joan, que són jugadors de primer nivell. Aquests, en qualsevol moment, en qualsevol situació, tenen una qualitat tan gran que et poden fer una jugada de gol o aconseguir qualsevol situació de superioritat”.

Les claus del partit

“Una de les claus serà la intensitat defensiva. A casa seva, sobretot a la primera part, vam ser capaços de defensar amb molta intensitat, sense deixar-los espai per poder jugar. Per tant, seria molt important mantenir, durant els 40 minuts, una intensitat defensiva molt alta. Per altra banda, també sabem que és un equip que defensa molt agressivament. Potser no tindrem tantes ocasions com en altres partits. Per això és importantíssim ester molt encertats de cara a porteria, per tal d’aprofitar tota oportunitat”.
“La intensitat defensiva serà clau“
El rei de l’empat fora de casa
L’Interviú és segon matemàticament a la Divisió d’Honor. Fora de casa, però, ha deixat de sumar molts punts. Els madrilenys només han guanyat cinc partits fora de casa, mentre que n’han empatat set, el màxim registre de la temporada. Per tant, són 17 els punts que han deixat de sumar fora de casa. Els de Jesús Candelas només han aconseguit cinc victòries a domicili. Aquestes, a més, han estat, la majoria, contra equips de la part baixa de la classificació.


Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana